astralruh Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Onlar Dost Biz Değilsek +Merhaba Dünyalı biz dostuz -Biz değiliz +Hmm ya zaten biz bi arkadaşa bakıcaktık mülayim burda mı? +Merhaba Dünyalı biz dostuz -Biz değiliz +Abi kızma ya jüpitere gidiyoz da benzin bitti yürüyerek de gidilmez +Merhaba dünyalı biz dostuz -Biz değiliz +Öyleyse Biz de değiliz -yok ya kamera şakası el salla Kadir İnanır +Merhaba Dünyalı ben xmoils -xmoils bundan sonra senin ismin ismail yarın camiye gidip tövbe ediceksin -Dünyalıyım de! +Hayır -Dünyalıyım DEEE! +Hayır -Dünyalıyım de ulan +Dünyalıyım -Yalan Söylüyosun İbrahim Tatlıses +Merhaba Dünyalı Biz jüpüterden geldik -Urfâ'da Jüpiter vardı da biz mi gitmedik +Merhaba Dünyalı Biz jüpiterden geldik -Allah cezanızı verecek +Merhaba dünyalı biz jüpiterden geldik -Sizin gezegende Çiğ Köfte var mı? Emrah +Merhaba Dünyalı Biz dostuz -Benim hiç dostum olmadı abi +Bak emrah bu babam -Benimde babam var tamam mı! Çok Güzel Hareketler Bunlar Karma +Merhaba dünyalı biz dostuz -Fiçuuvv(silah sesi) -Ayhh bende panik atak var bilmiyon mu gitti adam yaw +Merhaba Dünyalı Biz dostuz - ßence hepiniz toplu intihar edin baksanıza abd marsa yerleşiyo (tabutçu xD) +ßaba yapma ama dünyayı feth edemem -Öleyim ozaman top olayım uzaylının babası top desinler AlInTıDıR... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 BİR ŞEHİR MAGANDASI ve bir uzaylı; u=uzaylı m=maganda! u=merhaba dünyalı bizim kim olduğumuzu biliormusun? m= anlayamadım! u=bizim kim olduğumuzu biliyormusun? m=ganımca benle dalga geçion galbaa.... u=hayır biz uzaylıyız.. m=elimdekini gorinmi? U=bizde öyle bir şey yok...o elindeki nedir ilk defa görüyoruz.. M=bıçah! u=peki ne işe yarar o? m=daha fazla gonuşun o zamn göstercen ne boha yaradığını... u=ne diyorsun sen be ilkel hayvan seni... m=gonuşma lang sensing hayvan!!!!! akabinde uzaylıyı 20 yerinden bıçaklar ve uzaylı delik deişiktir... sonunda MAGANDA mız haberlere çıkar ve konuşma yapar; -ben....yolda yörürkeğe önümden mükembel bir ufo geçti...içingden gocaman gaffalı bir yaratik çıktı onunla 5 dakikalım bir diyoloğum bir iletişimim oldu.... -peki beyfendi neden bıçakladınız? -bana hayvan dedi bengde bıçağı daktım!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 uzaylıyım de...hayır...uzaylıyım de hayır...uzaylıyım de, uzaylıyım..yalan söylüosun :D:D koptum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 -Dünyalıyım de! +Hayır -Dünyalıyım DEEE! +Hayır -Dünyalıyım de ulan +Dünyalıyım -Yalan Söylüyosun Bu çok iyiydi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2009 +Merhaba Dünyalı ben xmoils -xmoils bundan sonra senin ismin ismail yarın camiye gidip tövbe ediceksin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 güzel(y) (h) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Recep Tayyip Erdoğan Bundan böyle benim için uranüs bitmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2009 Recep Tayyip Erdoğan Bundan böyle benim için uranüs bitmiştir. :rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 :rofl: , güzeldi , neşem yerine geldi ,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 +Merhaba Dünyalı Biz jüpüterden geldik -Urfâ'da Jüpiter vardı da biz mi gitmedik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2009 -Dünyalıyım de! +Hayır -Dünyalıyım DEEE! +Hayır -Dünyalıyım de ulan +Dünyalıyım -Yalan Söylüyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.