Lair_of_Lizbeth Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Tanrım, Kelebeği yarattığın için Ve ağustos böceğini, arıyı Anladım bir çiçeğe her canlının Farklı baktığını Anladım sevgilinin dudaklarının Neden gonca bir gül rengi taşıdığını Tanrım, Nefreti yarattığın için Nefret ettim nefretten İçimdeki çocuğu incitenlerden Anladım sevginin nefretten Öylesine güçlü olduğunu Sevgimin rüzgarıyla nefreti attım içimden Tanrım, Çirkini yarattığın için Bildim güzelliğin değerini Gördüm çirkinde dahi var olan güzelliği Anladım gözümle değil, Yüreğimle bakmam gerektiğini, Her yüreğin başka bir güzeli sevdiğini Tanrım, Sevdim bir yürek taşıdığım için Anladım aşkın tüm evreni kuşattığını Onun gözlerinde sonsuzluğun Teninde baharı, gözlerinde gün ışığını Duyduğum zaman yüreğimde sesinin yankısını Tanrım, Yüreğime aşkı koyduğun için Binlerce teşekkürler sana Ve Tanrım, Aşkı yarattığın için aşığım sana!.. Esat Selışık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Ayyy süpermiş yaa bittim ben bu şiire mükemmel ötesi olmuş .Abicim ellerine sağlık lizbeth çok süper bir paylaşım olmuş çok anlamlı ve etkileyici bravo yazana:) -------------------- Aşıığımmmm sanaa ve doğayaa ALLAHH ımmm :) Biraz daha az bee diyelim alev. Beğendiğin paylaşımların yorumlarının görüntüyü kirletmemesi açısından. serenadaschizophrana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Nefret ettim nefretten İçimdeki çocuğu incitenlerden çok güzel..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.