astralruh Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 eşek: benim çifti adada unuttular ai ai ai! at: hadi ya! benim de benim de! ihihihi huysuzlandım bak.. eşek: vuu. ben dişi hayvanda iç güzelliğe bakarım.. gözlerinde çok hoş.. at: ihihiihih.. eşek: benimlen çiftleşir misin güzelim? at: ihihihih.. eşek: bakarsın çocuğumuz bile olur.. at: ihihihih.. eşek: adını da katır koyarız? at: ihihihi çapkın.. eşek: gel bakiym sen bu yanı zilli seni! terliksi hayvan: yuh be abi o dinozor binerse ben binmem dinozor:lan bi osururum hepiniz g*t olursunuz.. -kaptan,gemi sağa mı çekiyor sanki? -ha si**tir lan yol mu var,gidioz i$te. -ne bilim be kaptan,e$ekliğime ver. - ya kızım hemen çıkmamız gerekti muzları adada unuttum napiym? + hayvansın çarli! - gittiğimiz yerde çok muz varmış, hatta millet gelip kendi atıyomuş muzları. + hadi ya? - tabi ya. sonunda kendimize ait kafesimiz olacakmış hayatım.. + yerim seni mayymun! - vik vik vik.. nuh: siz gelin! nuh: siz de gelin! nuh: eşin nerde lan!?! amip: abi ben bölünürüm falan yani.. nuh: geç hadi i*netor! - giremezsin kardeşim. + neden? - damsız almıyoruz. -kim aldı bu balıkları gemiye ya +atın damına koyim *pişirecez lan onları çene yapmayın... - ya aşkım ya şurdaki maymun necmi bana pandik atıp kaçıyor! + rrrööööaaaaarrrrrrrrğğğğğğğ!!! * ananansskkiiiii talip abi kızdı! kaçın la kaçın!!! tavuk hayvanı:hacı bak bu gemi batmasın, bu kadar hayvan var içinde doldurmuşsun hepsini, allah ın işi bu belli olmaz bi fırtına çıkarsa.. nuh:yapmamı da o söyledi zaten olm bi sus ya.. -kaptan gemide yiyecek stoğu tükeniyor +çevirin oradan iki kuzu tavuk: horozum yok. nerde? necmiii? insan: bilmem ki ya. burlardaydı. tavuk: yedin di mi lan? insan: açtım valla ya. -sen! -ben? -sen! -ben? -sen! -ee been? -sen kal ulan ayı ! -abi ama kendinle çelişiyorsun ayıp olur kadar arkadaşın içinde!.. maymun:lan bizim haydar nerede orangutan:duyduğuma göre insanlarla takılıyormuş maymun:lan yoksa evrim mi geçirmiş bu - lan maymun gittiğimiz yerde dişiler kendileri teklif ediyomuş duydun mu? + sap geldin sap gidecen lan aygır - öyle deme lan. doğru kişiyi bulamadım bi türlü + sittir ordan ya bunu gemiye ne bokuma aldınız amua koyim! - kırıcı oluyosun. domuz acıkmıştır. -abi bokunuzu yiyim ya... +sus pislik yapma!! -dümbük,o benim yemeğim zaten. +doğru lan.al o zaman. *vıck* -allah razı olsun be abi. öglena x : aha,$u kö$edeki dinazorun da$$ağına bak! öglena y : of of of,o ne öyle! öglena x : ah ulan bölünerek çoğalmayacaktımki,direk verirdim. öglena y : heya... yılan 1 : şşt lan baksana bizden 3 tane almışlar lan!! yılan 2 : o yılan değil salak,atın ..... -gemi sağa mı cekıyor ne ? +sus lan itoglu it. -kopek haklı sank.. +kes lan ayı! dinazor1:hayri ben sana erken çıkalım dedim de mi bak gemiyi kaçırdık. dinazor2:ulan aptal karı iki saat çıkamadın mağaradan senin yüzünden geç kaldık. geyik 1 : nuhun gemisi ile disko arasında ne benzerlik vardır geyik 2 : ne benzerlik vardır? geyik 1 : ikisinede damsız girilmez geyik 2 : afuhafeuahf geyik 1 : hufeaufheau nuh : hay mk nerden aldım bu salakları...şş alooo geyik yapmayın lan 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 bazı diyaloglardan midem bulandı beaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 daha önce verildimi ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 daha önce verilmedi sadece bazıları midemi bulandırdı ve kafamı kurcaladı ama yinde emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 :rofl: emeğine sağlık... yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım.. bazılarını ben de sevmedim... ama genel olarak komik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 yılan 1 : şşt lan baksana bizden 3 tane almışlar lan!! yılan 2 : o yılan değil salak,atın ..... astral öldürcem seniii:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 yılan 1 : şşt lan baksana bizden 3 tane almışlar lan!! yılan 2 : o yılan değil salak,atın ..... astral öldürcem seniii:D:rofl: nedenmiş yaa:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.