raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 (düzenlendi) İşte size, günümüzün en karizmatik sanatçılarından birinin hadi hadi meleğim adlı albümünden çok iyi bir şarkı...dinleyin, kendinize gelin... http://youtu.be/_DjD8I5VycI gece tabuttan çıkarsın dişlerini fırçalarsın old spaysını sıkarsın dracula memo dracula memo dracula memo sabah yumurta içiyem sesime de çok bakıyem do-re-mı basiyem zannedersem lo...dan da okıyem siverek nire istanbul nere bi yumrukda yapıştın yere hepsini döverdin ama dişim kırıldı söyleyin ilkyardım nire dracula memo dracula memo dracula memo jazzcı oldun sazcı oldun stüdyoda çaycı oldun bir kavgada gazi oldun dracula memo dracula memo dracula memo elma kemigim kırildi* bu şarkıyı, dreamcatcher'e armağan ediyorum.. kızım, hiç olmadı dracula memo'yu alıp kaçırcam seni:p Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi video yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2008 ya bunu harbi o mu söylemiş inanılır gibi değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Kabus yaaa midemi bulandırıyosun özcaaaaann 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 bunu gerçekten o mu söylemiş igrenç midem bulanıyordu zaten daha da beter oldum.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JeliPhoN Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Kabus yaaa midemi bulandırıyosun özcaaaaann Aynen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ahuhahahaha rasko bulmuşsun şarkıyı eferem:rofl: ben bunu ilk sepia'ya armağan etmiştim:rofl: annem çocukken bizi Dracula Memo gelcek bak die korkuturdu bi baktım Özcan Deniz'in parçasıymış :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 buldum tabi...uzun uğraşlar ve aramalar sonunda buldum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ay bune yaa ööğ böööğ kuscam şimdii özcan allah sni top etsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.