raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 18, 2008 (düzenlendi) İşte nadide bir pop parçası daha... Rüya Ersavcı hanımefendinin seslendirdiği, susam sokağı tadında ama bir yandan da şahsen beni susam sokağından soğutan bir şarkı. İstemiyorum Baba - Rüya Ersavcı... kızım seni edi'ye vereyim mi? kızım seni büdü'ye vereyim mi? kızım seni edi'ye vereyim mi? kızım seni büdü'ye vereyim mi? istemiyorum baba istemiyorum baba birisi bir edi evde kırkbeş kedi birisi bir büdü elinde düdüğü no no no istemiyorum baba istemiyorum baba baba... baba... baba.. baba.. kızım seni edi'ye vereyim mi? kızım seni büdü'ye vereyim mi? kızım seni edi'ye vereyim mi? kızım seni büdü'ye vereyim mi? istemiyorum baba istemiyorum baba birisi bir edi bana sarman dedi birisi bir büdü bilmem büyüdü mü? no no no kızım seni edi? -ahh kızım seni büdü? -ahh istemiyorum baba istemiyorum baba birisi bir edi bana sarman dedi birisi bir büdü elinde düdüğü no no no istemiyorum baba istemiyorum baba -kızım seni ali'ye vereyim mi? -hayır -kızım seni veli'ye vereyim mi? -istemiyorum -kızım seni mehmet'e vereyim mi? -hayır baba! -kızım seni saddam'a vereyim mi? -brrrrrr -kızım seni bush'a vereyim mi? -ıh ıhhh -kızım seni kime vereyim? -hahahahaha -kızım seni kevin costner'a mı vereyim? -vaaaay -kızım seni jacques cousteau'ya mı vereyim? -hahahaha -kızım seni michael jackson'a mı vereyim? -hıhahahahaha -kızım seni mickey mouse'a mı vereyim? -ıaaaaaaa -------------------- bu arada, klip'in kendisi bir şaheser.. -------------------- unutmadan, bu şarkı boogee'ye armağan... çok sık söylenince teletabi olan kişi....bugu bugu bugu bugu.... Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi video yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 bunu izlerken, ben salak mıyım yaa ? diye düşündüm durdum bu ne ya.. ne kadar saçma şarkıları varmış öncedende... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ehehe süper yaa sadfasdfasdfasd kesinlikle susam sokağından soğudum ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 no no nooooo...rasko...:rofl::rofl:manyak herıf nerden hatırlattın ya :rofl:yıkıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Kızın performansına hayran kaldım:rofl: no no nouuuuuu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 hemi unuttuğunuz bişey var.... sosyal içerikli şarkı bu... saddamı istemiyo, bushu istemiyo yaa.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2008 ahuhahahaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 gerçekten idiot bunlar :DD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.