Jump to content

En Çok Kimi Kaybetsen Üzülürsün?

En çok kimi kaybetsen üzülürsün?  

36 üye oy kullandı

1. 1. En çok kimi kaybetsen üzülürsün?

• Anneni
      16
    • Babanı
      4
    • Amcanı
      0
    • Halanı
      0
    • Arkadaşlarını
      1
    • Diğer
      15

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

ailemi ve kedim karaconı çok sevdiğim bir varlıktır kendisi birtanem tek sevgilim ve tek dostum kedim bütün acı ve mutlu günlerimde kimsem yoktu sadece kedim vardı o beni dinlerdi ALLAH ım onun acısını göstermesin benim ömrümden alsın ona versin

Yanıtlama zamanı:

sadece yolda görünce slmlaştığım birini bile kaybetsem çok üzülürüm heralde :confused: özellikle ailemden birini kaybetmeye katlanabileceğimi sanmıyrm :ermm:

Yanıtlama zamanı:

bu konu gereksizmi olmuş ne!...

böyle bir karşılaştırma anlamsız bence...ölümün kendisi kötüyken, gelmiş burada, "ben annemi kaybedince kötü olurum ama baba olunca fazla olmaz" mı denilecek...

Yanıtlama zamanı:

Ailemden kim olursa olsun çok üzülürüm daha önce yaşadım çünkü ama doğruya doğru annemin ölmesini hiç istemem allah ömrümden alsın ömrüne katsın

Yanıtlama zamanı:

Hani bazı kendini bilmez akrabalar aile toplantılarında, herkesin içinde "sen anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı" gibi travmatik sorularla 3-5 yaşındaki sabileri nakavt eder ya, bu başlık da öyle bir şey olmuş.

Yanıtlama zamanı:

En çok babamı kaybetsem çok üzülürüm. Çünkü babam hayatımdaki en anlayışlı insan. Arada içkiyi fazla kaçırıp saçmalasa da onu kaybetmeye dayanamam.:(

Yanıtlama zamanı:

ben hariç herkezi kaybedersem üzülüorum çünkü kendimi kaybettiğimde umrumda bile olmaz. eğer illa özel biri diosanız annemi tabikide.

Yanıtlama zamanı:

kendimi kaybedersem diyenlere katılıorum ve cidden beynimi okumuşsunuzz.

kendimi kaybedersem çok üzülürüm...

Yanıtlama zamanı:

Ben oyuncağımı bile kaybetsem üzülürüm . Bırakın anneyi , babayı , bacıyı , dayıyı... Saçma bi başlık :)

Yanıtlama zamanı:

ailemden kimi kaybedersem çok üzülürüm ama küçük erkek kardeşimi kaybedersem çok üzülürüm

Yanıtlama zamanı:

sevdiğim kişileri kim olursa olsun seviyorsam kaybedersem çok üzülürüm..

tabi ailemin yeri ayrı. onları kaybetme düşüncesi bile yeterince üzücü.. gerisini anlayın...

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...