Parapsikolog Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 evet bi oyun daha alttaki en son ne zaman aşık oldun...? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 gerçek anlamda 2,5 sene önce bikere olmuştu daha doğrusu sevmiştim alttaki sen aşık oldun mu aşk var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 24 senedir aşığım son 3 senesi bir insana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 sen insandan başka şeyleredemi aşık oluyosun :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 az buçuk geyik yaptım:p zaman makinasını bulmuş olsam bir kısır döngü yaratsam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 garip alttakinin bıyıkları var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 peki o halde ben toparlıyorukm bu konuyu da. en son ne zaman terlemeden uyudun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bıyığı olan benim aşk uzun ve meşakkatli iş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 hm garip bir zamanda terlemeden uyumuşsun doğrusu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 terlemediğim bir akşam yok benim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 hm güzelmiş o halde sorun nedir sonraki üyeye ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 en son ne zaman garip hissettin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bugün. en son ne zaman doyasıya güldün ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 dün.... herkese iyi geceler saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deus Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 ...sana da, da neden soru yazmıyor çıkan şahsiyetler ? En son ne zaman "bugüne kadar yaşadığım en güzel gün" dedin ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Asla çünkü her zaman yarınlarımın dünlerimden güzel olacağına inanıyorum En son ne zaman seviştin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 .. sevismek?.. en son ne zaman birine dogum gunu mesaji attin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 hatırlamıyorum doğum günleri kötüdür... ölüme bi yaş daha yaklaşır insan... en son ne zaman çok mutlu olduğunu hissettin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 :ermm:hatırlamıyorum en son ne zaman sınemda cıps yedın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 hic yemedim.. misir dersen onun ustune de bir yilim vardir temiz.. en son ne zaman hali saha maci yaptin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 iki hafta önce:) aslında site elemanları toplanıp yapsak mı? en son ne zaman seni seviyorum dedin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 dün gece tabı ss de ss ,ss de ss sayılırsa(tren sesı gıbı ) en son ne zaman ıctın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 bir haftasi var.. .. (valla oynarim mac yapilirsa.. ben yapmayali yil oldu.. ) en son ne zaman en sevdigin yemegi yedin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 dun peynır ekmek cay en son ne zaman pöh dedın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2007 dün sabah beklerken dedim bi ara ama gelmeyeceğinden korktum..... en son ne zaman hiç bi şey umrunda olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.