MurKy Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Üstteki Üyeye İftira Et !... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yok artık bu konuyu bu sitede gördüm ya ölsemde gam yemem... ne diyim şimdi ben _? sen alkoliksin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 65 kilo...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 aslında kadın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yok artık deve dicem üstteki sen bi paranoyaksın....axcdaydı bu ama nese karıştı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yaw ha altındaki ha üstündeki ne farkeder buda vardıı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 demek paronoya öylemiii. pekiii... firdevs bi ... firdevs bi... of yapamıycam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yaw ben sana demedim:(axcd e dedim ama sen girdin araya.... üstteki ne çamur atcamda atamıyorum... çünkü atılamayacak kadar tatlı (dipp) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hadi bitanede ben atim iftira bile atamayan zavallı bi sahtekarrr numaracıı ama bu yanlış oldu ben DİPP e yazmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 64kilo........... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 anladım ya ... şakaydı şaka... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 64kilo........... muhteşemsin bukadar mı tutar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Selülitly Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yaw milletin kilolarına taktın sende he... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 aaa bu ne ya herkes garip garip iftira atıyo selilütliymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 aslında avukat olcakmış da 5 puanla kaçırmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 katil ruhlu canavar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 haydar dumen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 kan tutuyo aslında karıncayı bile incitmez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 cirkin ordek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 vahşi adam seni görünce korkuyorummm hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hırrrrrrrrrrrrrrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 bende seni görünce karnım acıkıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 >>stap firdevse selülütlü deil kiloluyy yağlı hemde ıyy wahsi papucumun satanistyy geryy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 17 sinde falan deil en az 50 sinde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 aboo satanist dediler bana uacansu aksam yemegimi senmi yedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.