Jump to content

Benden Ne İmal Edebilirdin ki ?

schizophrana

Önerilen Mesajlar

"BENDEN NE İMAL EDEBİLİRDİN Kİ?!"

Gecenin yumuşatıcı yerlerinden çıkıp geldiğini düşündüm; mükemmel korunmanın en kolay şekliyle. Bir reklam spotu gibi; size özel çözümler sunar diyebileceğin bir hijyen probleminin, ereksiyona muhtaç serseri kent sonbaharlarının, ansızın büyümüş global bir yalnızlığın, cevapsız bırakılmış çağrılarına kanatılmış bir sevdanın tüy dökücü çapraz ateşinde. Nasıl bir adalete konu olacaksın?! Nasıl bir hayvan evinde, bedeninde, ruhunda vurdumduymazlık ile beslediğin?! Evet, kilo almışsın: Kardeşinin kafasını kestirmiş yapışık bir ikiz gibisin artık. Artık sana umudu bahşiş vermeyeceğim. Humour yok. Oligarşi yok. Meydan okuma yok. Seks eğitimi yok. Kulvar var: Koş! Anca yakalarsın senden önde giden aldatmaca ve baştan çıkartma kurallarını. Yanlış nota seni aptal âşık! Bir şarkı bile çalamıyorsun. Üstbeynine taşınan ihaneti ziyarete giderken temiz giyin ve yanına biraz radyoaktif madde al. Sarhoşken karalanmış şiirlerden al. Beni alma. Verdiğim meyvelerle doyururken uzak yaratıkların karnını, içtenliğimi bir dolgu malzemesi gibi yerleştirirken boş bakışlara, istediğimi söyleme özgürlüğüyle kutsandım. Bu özgürlüğün kaybolmuş uygarlıklarıyla kutsandım. Benden ne imal edebilirdin ki?! En yakın saadette mikroplanmak, en kuvvetli davette kavga çıkartmak ve iç sıkıntılarını daima saldırgan konumda tutmak. Hangisi?! Tebrikler. Romantizme sığınmış bir materyalizm kalıbısın sen. Benim gitarıma tel bile olamazsın.

Gecenin yumuşatıcı yerlerinden çıkıp geldiğini düşündüm; patlıcan kızartmasını düşündüm; J.R.R. Tolkien'i düşündüm; bunların anlamsızlığını, atonal bestelerin çıkış noktalarını düşündüm: Akciğer kanseri riskini artırması ihtimaline rağmen bir miktar gül kokladım.

Ve seni marihuana eşliğinde terk ettim.

Dumanın ve toprağın bol olsun!

Küçük İskender

İt Cazı/İnsectisid adlı kitabından

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...