tugba Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 9, 2007 - geldim canini alacagim.. vakit tamam - yaw arkadasim oragi gozume sokacaksin yaw.. hakim olamayacagin aleti niye kullaniyorsun ki, tamam alacaksan al canimi o ayri da - ..! - eshedu enlaaa - ya canini ya parani - aboo azrailin bile dini imani para olmus.. ben neyleyim boyle hayati al canimi da parayla napcan sen bi cesit meleksin - butun karikaturistleri satin alacam.. beni yakIsIkli cizsinler..soyle karizmatik.. - artik zamanin doldu.. oluyorsun - peki sayin azrail.. neden olum? - ama su dunyada 2 saat daha kalmak icin yapmadiginiz maymunluk kalmadi yaw orak geliyo kafana - canini almaya geldim. - allah misin laaaam - denebilir, su an icin yetkili kisiyim. - hasssssss - bitti arkadasim kapatiyoruz.. sahadetmi getiriyosun istavrozmu cikariyosun yapta aliyim ruhunu - vay bea... mahmut bak azrail geldi olm..super bi melek yani.. harika bisey yaw - hay ezik seni.. alacagim pazarlik yok - abi ipekmi bu.. valla cok yakismis hea.. mizrakta super.. ya.. supersin ya - eh gitti benden gunah.. ya allah - orakta sahane parliy argghh... - mahmut kocbas sen misin? - evet birader noldu ki? - azrailim ben canini almaya geldim. - nasi? abi nolur yapma nolur kurbanın oliim - yok alicam canini kurallar boyle. - haarkk puu. abi olduremezsin beni cunku simdi oldursen tukurdugum icin oldurmus olucan, gunah yazar allah carpar billahi. - eo?? ben bi sorayim bu konuyu. (bezmis azrail) - meraba ben sevgi kelebegiyim - beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin - aferin.. isim neydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 - (bezmis azrail) - meraba ben sevgi kelebegiyim - beni kandiramassin seni taniyorum azrailsinsin sen canimi almaya geldin - aferin.. isim neydi.. :punish2:" smilieid="119" class="inlineimg" />" smilieid="119" class="inlineimg" /> azrail yakında buraya gelecek öylemi dalga geçilir böylemi diye ama sevgi kelebei kim olur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 -şey sizi tanıyormuyum? -beni tanıyorsun ama hiç görmedin -hadi ya elindeki ne? -asa -peki neden siyah giyiyorsun -tarzım bu -anladım şurda yatan şahıs kim -sensin -hımm ne güzel ne güzel -güzel olan ne -sen -tmm hadi gidelim -nereye -cehennemin dibine:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 sevgi kelebegi ben olacammm ihi hii Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 koca bir kelebek desek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hadi yaa niye koca bir kelebekk minnacık sevgi kelebegiyim bennn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 olursun tabi bak kelebek duasını bulup yazayım buraya hehehhehee:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 yaz canımmm neyse sana sevgiden fazla bahsetmiyelim sen kıl oluyonn azraillllllllll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 beni almaya koca bi e jderha gelir bende yanında ufak bi serçe gibi kalırım kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2007 hehehehehhe sevgi iyidir güzeldir benide sever:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 -kimsin lan sen? napiyosun evimde?? -azrailim ben canini almaya geldim!! -oha!! yani prdn bi dakka nasi ya?? hangi yildayiz ki biz ?? -napicaksin yili vakit geldi iste gidiyoruz... -allah allah ya bi yanlislik olmasin cok erken oldu bu ben ona sasirdim... neyse gidelim bakalim nereye gideceksek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ilginç dıyalok ama azraıl konusmadan canını alar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 puhahahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 -Ey rimmon canını almaya geldim -Hadi ordan ben inanmıyorum ki sana -Lan geldim işte bak orak felan var elimde hep anlatılan konsept -Olsun yinede senin almana izin vermiyorum lan canımı(Rimmon kendini balkondan aşağı bırakıverir) -Bak yine ben o'lum ben olmadan geçemezsin öte yana gel inad etme -Nası yani ya tee 5 kat düştüm ama ben -Madem öle almıyorum lan canını sürün böyle ____________________________________________________ -Rimmon ben azrail bilgisayar başından kalkma vaktin geldi -Dur şu mesajı da yazıyım bi de lvl 57 olym bak çok az kaldı abi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2007 tam bize has diyaloglar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.