Jump to content

bir müzik türü yardım

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

tam olarak sormak istedigin seyi anlamadım ama anladıgım kadarıyla filmlerde calan muziklerden bahsediosun.. filmde calan muzigi bulmak istiyorsan film muzikleri ya da soundtrack olarak yaparsın aramanı film adını yazıp o sekilde bulursun aradıgın muzigi:) örn: titanic soundtrack ya da titanic film müzikleri

onun dısında videolardan sesleri mp3 seklinde kaydeden programlar var..onlarıda kullanabilirsin

Yanıtlama zamanı:

yok film müzikleri değil daha çok film aralarında çalan müzik türü ya eski zaman müziği sayılır aletsiz sözsüz sadece güzel bir bayan sesi besteli bir şekilde mırıldanıyor :D

Yanıtlama zamanı:

onların anca videoları bulursun yada videodan yapılmıs kayıtlarını bulursun:) dedigim programları bi arastır

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar sözsüz müziklere ne deniliyor = Beat veya enstrümantal...

mesela tarih filmlerinde = Anonim

ya da titanic filminin ortasında tamamen kadın sesinden oluşan = Acapella

Yanıtlama zamanı:

dostum hepsini aradım ama tam olarak aradığım bunlar değil :D azcık sinir bozucu oldum ama aradığım tür yokmu yoksa :S

Yanıtlama zamanı:

new age, neoclassic, classic, opera, instrumental, symphony, ethnic..

--------------------

Hoşuna gidebilir belki. Bak bakalım:)

Yanıtlama zamanı:

film müzikleri olarak aratabilirsin genellikle o tarzlar filmlerde kullanılıyor new age ya da klasik müzik türlerinde bulabilirsin antik aria lar olabilir onların coverlanmışı olabilir mistik müzikler olabilir söylediğin şeye uygun çok kriter var ama b elli bir tarzı yok her müzik enstrumantel olabilir çünkü

Yanıtlama zamanı:

Peki ya Kiliselerde küçük çocukların koro halinde okuduğu ilahilere ne deniyor ? ya da o tarz şeyleri nasıl bulabilirim ?

bu arada gothics titanic'in bu özetini izledimde, kötü oldum be :(

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...