GothicheartS Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2008 arkadaşlar sözsüz müziklere ne deniliyor mesela tarih filmlerinde ya da titanic filminin ortasında tamamen kadın sesinden oluşan kulağa hoş gelen müzikler mırıldanırya tam olarak ismi nedir? http://tr.netlog.com/go/explore/videos/videoid=1519569 mesela şunun başındaki müzik? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 tam olarak sormak istedigin seyi anlamadım ama anladıgım kadarıyla filmlerde calan muziklerden bahsediosun.. filmde calan muzigi bulmak istiyorsan film muzikleri ya da soundtrack olarak yaparsın aramanı film adını yazıp o sekilde bulursun aradıgın muzigi:) örn: titanic soundtrack ya da titanic film müzikleri onun dısında videolardan sesleri mp3 seklinde kaydeden programlar var..onlarıda kullanabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 yok film müzikleri değil daha çok film aralarında çalan müzik türü ya eski zaman müziği sayılır aletsiz sözsüz sadece güzel bir bayan sesi besteli bir şekilde mırıldanıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 onların anca videoları bulursun yada videodan yapılmıs kayıtlarını bulursun:) dedigim programları bi arastır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 arkadaşlar sözsüz müziklere ne deniliyor = Beat veya enstrümantal... mesela tarih filmlerinde = Anonim ya da titanic filminin ortasında tamamen kadın sesinden oluşan = Acapella Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 dostum hepsini aradım ama tam olarak aradığım bunlar değil azcık sinir bozucu oldum ama aradığım tür yokmu yoksa :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 video ya şimdi baktımda bana sorarsan AĞIT derim ama o da değildir Sanırım sen Bileşenin toptan Ezgisinden bahsediyorsun .. buralara bakmanı tavsiye ederim http://www.gnoxis.com/forum/104/meditative-ethnic.html http://www.gnoxis.com/forum/meditative-ethnic/8831-etnit-celtic-mystic-folk-atmospheric-vb-muzik.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Pagan yada gothic müziklerine bak yada senfonik 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 evet sanırım bunlar yardım için teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 enstrumansız sadece vokalle yapılan müzik türleri değil mi acapella? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 new age, neoclassic, classic, opera, instrumental, symphony, ethnic.. -------------------- Hoşuna gidebilir belki. Bak bakalım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 film müzikleri olarak aratabilirsin genellikle o tarzlar filmlerde kullanılıyor new age ya da klasik müzik türlerinde bulabilirsin antik aria lar olabilir onların coverlanmışı olabilir mistik müzikler olabilir söylediğin şeye uygun çok kriter var ama b elli bir tarzı yok her müzik enstrumantel olabilir çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2008 Peki ya Kiliselerde küçük çocukların koro halinde okuduğu ilahilere ne deniyor ? ya da o tarz şeyleri nasıl bulabilirim ? bu arada gothics titanic'in bu özetini izledimde, kötü oldum be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.