raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 22, 2008 sıcak bir istanbul kışıydı zaman... sokaklara düşen bütün tanelerini saydım yağmurun... ortalarına girip ıslattım ruhumu... gecenin karanlığına sakladım, seninle geçen her anımı... yüreğine sakladım, yüreğimin senli tarafını... sıcak bir istanbul kışıydı zaman... dolunaya taktım kancamı, boşalttım bütün sinirimi üzerine... sana getirmedikten sonra ne işe yarar ki gökyüzünde.... sıcak bir istanbul kışıydı zaman... ellerimi uzattım buluta... al dedim beni yanına.. al götür, akdenizin semalarına... sıcak bir istanbul kışıydı zaman... bulutlar gökyüzünde hareketsiz duruyor, dolunay, soluk ışıklarını saçmaktan başka bir şey yapmıyordu.... sonra kaldırdım kafamı, bütün tehditkarlığımı eklerek gözlerime, baktım dolunay'a... bağırdım... içimdeki bütün güçle bağırdım.... ya getir o deli'yi buraya... ya da al, götür beni onun yanına..... sıcak bir istanbul kışıydı zaman... sokaklara yağmur yağıyor, saydığım hiçbir tane, seni anlatmıyor, ben; bütün yağmuru toplasam, sen eder misin diye düşünüyordum... sevgili arkadaşım dreamcatcher'ime....kız deli...özledim seni be.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 saydığım hiçbir tane, seni anlatmıyor, ben; bütün yağmuru toplasam, sen eder misin diye düşünüyordum... eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 efendim çok sağol.... begendiğine sevindim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 aboooow:D çok güzel olmuş ellerine sağlık:):):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 kim yorum yapmış böyle.... begenmiş bir de:D begen begen:D sana az bilem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acemi Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Vay bee şiire bak sen geç doğmuşsun.Şöyle bir Tanzimat Döneminde falan yaşasaydın ya seni de ezberlerdik kitaplardan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 iyi de tazminatta bu kadar serbest vezin var mıydı.... şimdi alın kitaplara sizde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.