iRoniC Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Matematikçilerin araba arkası yazıları -Pi`yi 3 alacaksan güzelim, ben seni böyle de severim -Hatalıysam hesap et: 2x-2y=21 / x+y=5 / x=? y=? -3bilinmeyenli denklem çözerim, geçme beni çok pis ezerim -Küsüratım bile olamazsın -Gülü soluncaya, seni lim x ->0+ 1/x`e kadar seveceğim -En son sollayanı çarpanlarına ayırdım -Sağlama bizim işimiz, sen soldan geç -O şimdi iki bilinmeyenli denklem -Hızlıysam , limitini bul ! -Aritmetiğin ustasıyım, geometrinin hastasıyım -Pisagor sağolsun -Birden gelip, sonsuza giderim -Özel dersin saati 60 milyon -Bir bilinmeyenli denkleme kadar yolum var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 solda sıfır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevda Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 cooooooooooookkkk gusellerr...bı matematikçi olarak bıgun arabam olursa mutlaka bırını yazarım:)..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 he he iyi be saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest istatistikciii Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 matematikçi mizahı da böle olur heralde:Dbi zamanlar aşkın kimyası çok modaydı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest piinar Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2007 -Pi`yi 3 alacaksan güzelim, ben seni böyle de severim süpermiş yaa:D -------------------- bu arada bna kısaca pi diolar yaw:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2007 Bir matematik hastası olarak bende bunları nicklerde kullanırım Küsüratım bile olamazsın süperdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.