Rimmon Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2008 Bu konudaki tutumunuz nedir?Sevgilinizin eski sevgilisiyle "arkadaş" kalmasını nasıl karşıarsınız? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vanesia Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 zor bi soru ve zor bi karar olcaktır bu ama.. sanırım istemezdim.. hayır hayır böyle bişeye izin vermezdim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Öyle bir tiple sevgili olmam..Hatta mümkünse eski sevgilisi olmayanla olacaksın )) hatun dediğin İstanbul gibi olacak Fethi zor Fatihi tek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thumperest Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Bence burada çok güzel anlatmıştır yeni sevgili olunca ne yapılması gerektiğinden de bahseder http://www.uzmantv.com/eski-sevgili-ile-arkadas-kalinmali-mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Peki bu tepki neden arkadaşlar?Sevgiliye duyulan güvensizlikten mi?Yoksa kendine güven eksikliğinden mi?Yoksa sadece "etik" bulmadığınız için mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
JusTLoVe Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Tabikide etik değil..Kendimize duyduğumuz güvenle bir alakası yok..Toplum olarak değerlerimiz olmalı..Muhasır medeniyerler seviyesinin üstünde olmalıyız fakat Ortadoğuda kültürü olan bir toplum olduğumuzuda unutmamalıyız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Seviyesini koruyabiliyorsa kalabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Bence asla eski sevgiliden arkadaş olmaz... Arada gerçekten bir sevgi oluştuysa arkadaş olarak görmek insanın içini acıtır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Bence eski sevgileden arkadaş olmaz mutlaka arkadaş gibi görünselerde kızında ona karşı bir duyguları hala vardır sevgiliminde o kıza karşı vardır yani eski sevgiliden arkadaş olmaz bir gün mutlaka aralarında tekrar bir yakınlaşma olur asla izin veremem ya ben ya o ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Çok kararsızlığa düştüğüm bir konu ,bir taraftan onun özgürlüğünü kısıtlamak hiç bana göre değil,diğer taraftan,onun böyle bir durumu kabul edebilmesi ihtimali bile sarsmaya yetiyor açıkçası beni. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 bence eski sevgiliden arkadaş olmaz ben olurum ama karşı taraf olamaz....:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 neden kalınmasın??... ben hala eski sevgililerimle iyi arkadaşım... güven meselesi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
attart Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Elbette karşılılı güven meselesi. Ama doğu özellikle de İslam toplumlarında kadın erkek pek çok kişi, her karşı cinsten birini insan olarak değil dişi veya erkek olarak gördüğünden sorun çıkıyor. Bana göre, birinin kiminle arkadaş olup, kiminle arkadaş olmayacağına sadece o kişi karar verebilir. Kimsenin bir başkasının hayatına ve geçmişine sınırlama koymaya hakkı yoktur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2008 Bence eski sevgileden arkadaş olmaz mutlaka arkadaş gibi görünselerde kızında ona karşı bir duyguları hala vardır sevgiliminde o kıza karşı vardır yani eski sevgiliden arkadaş olmaz bir gün mutlaka aralarında tekrar bir yakınlaşma olur asla izin veremem ya ben ya o ... aynen sewgilime aşk dolu gözlerle bakmş zamanında we hiç bi zaman tam olarak bitmez bnce mrb mrb olsun yeterli bnce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
signofbaphomet Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2008 eski sevgiliden arkadaş asla ve asla arkadaş olmaz..düşünsene sevgilin eski sevgilisiyle görüşüyo aklın hep sevgilinde olmaz mı? ben buna izin vermezdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Bence sevgiline olan güvenle alakalı bir durum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
siyahgemi Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 ben bu eski sevgili muhabbetlerinden hep canım sıkılmıştır hiç hoşuma gitmez açılması konuşulması ve enbaşında uyarırım sevgilimi bu konuda arkadaş kalması beni çok rahatsız eder... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 hala eski sevgilisine o gözle bakabiliyosa neden benimle birlikte olsun ki_?şuan ben varsam hayatında beni istediği yada sevdiği içindir.geçmiş orda kalmıştır.zaten eski sevgilisinden tekrar etkilenecek bi hatunsa hayatıma zaten sokmam.sonuç olarak benmde bi çok eski sevgilim var ve hala oturup konuştuğum muhabbet ettiğim gülüp eğlendiğim insanlar.eğer karşılıklı bi güven söz konusu deilse zaten o ilişki uzun süre gitmeyecektir.sevgilim ya şöle yaparsa ya böle yaparsa düşüncesiyle yaşanan bi ilişki zaten bitmiştir.kısacası sevgilimin eski erkek arkadaşlarıyla görüşmesi beni rahatsız etmez.çünkü seçtiğim kız arkadaşım beni arkamdan vurmayacak biridir ve beni seçmiştir.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Hiç tahammül edemem unutması lazım arkadaş bile olmaması lazım kıskancım ben biraz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Atra_Oris_Ex_Luna Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 arkadaş kalınır ama sohbet eskisi gibi ASLA olamaz !!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Fark etmez ki.. Öyle ya da böyle benim sevgilim olan adam başkalarına ilgi duyar. Bari yabancıya gitmesin:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CREMATORY Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Eski sevgiliden ve düşmandan dost olmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 ben hep eski sevgililerimle dost kalmayı bildim...oda kalsın...bağlamaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
labra_doors Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 bağlamamalı.güsel düşünce.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2008 Peki bu tepki neden arkadaşlar?Sevgiliye duyulan güvensizlikten mi?Yoksa kendine güven eksikliğinden mi?Yoksa sadece "etik" bulmadığınız için mi? Kesinlikle kendine olan güvensizlikten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.