Jump to content

üçüncü astral deneyimim

erdemcavus

Önerilen Mesajlar

saat sabah 12:30 civarlarıydı.daha önceden uyanmıştım fakat uykumu alamadığım için tekrar yattım yatağa

yeğenimin bilgisayarda çıakrdığı tıkırtılara rağmen uyumaya çalışıyordum.hani böyle uyku ile uyanıklık arasında

bi bilinçte olursunuz ya.uyumadan hemen önceki aşama.işte o sırada astral seyahat denemesi yapmayı düşündüm.

kapattım gözlerimi uyumaya çalıştım aslında maacım uyumak değildi.uyumadan hemen önceki aşamaya ulaşıp o sırada

vücuttan ayrılmayı denemekti.tam o duruma gelince bilincim hala açıkken kendimi ileri doğru itmeye başladım.

yatağımda sağa doğru hafif çapraz bi şekilde yatıyordum.kendimi ileri itmeye çalıştıkça kulaklarımda bi hafif

bi çınlama başladı.kendimi ileri ittikçe bu çınlama artıyor ve aynı anda şu belirtiler oluyordu;iki kulağımda

sanki basınçtan dolayı tıkanmış gibiydi.bi yandanda çınlama,çıtırdama ve uğultu sesleri geliyordu.ve tüm vücudum titreşiyordu

gerçekten bu vücuttan ayrılma işlemi çok zor ve ürpertici.ayrıca hemen olmuyor,gerçekten kendinizi iterek uğraşmanız gerekiyo

bi yandan kendimi itiyorum ve bi ayrışma yaşandığını çok net hissediyorum.bi yandan o çıtırtılar uğultular kulaklarımın tıkalı

gibi olması,bi yandan da kötü bir şeyle karşılaşmamak için dua ediyorum.ve daha hiç bi görüntü yok.biraz daha kendimi ittikten sonra

birden tüm uğultular kulak tıkanması hissi çıtırdılar falan hepsi kesildi,yatağımın içine düştüm ve görmeye başladım.gerçekten

inanılmazdı.odamı herşeyi ile şuanki gibi görüyordum.fakat görüntü biraz bulanık gibiydi ve çok zor hareket ediyordum.odadaki

herşey yerli yerindeydi fakat iki garip şey vardı.yatağımın karşısındaki çekyatta sanki ben yatıyordum.ikincisi ise benim iki tane

yeğenim var.biri kız diğeri erkek.astrale çıktıktan sonra bilgisayar başında arkadan erkek olan yeğenimi gördüğümü sandım ama farklıydı saçı uzundu

fakat ben astrale çıkmadan önce bilgisayarda oynayan kız olan yeğenimdi.uyandığımda ise gene kız olan yeğenim oynuyordu ve sordum hiç bi yere gitmemişti.

neyse bunlara yazımın sonunda bi açıklama getiricem.yatağımın içinden çıktıktan sonra,asıl amacım olan uçmak için pencereye doğru yürümeye çalıştım.

fakat daha önceki iki deneyimimdeki gibi hareket etmek yürümek çok zor.sanki kütlem çok çok ağır veya bişey beni engelliyo gibiydi.

okadar zor ki yürümek için arada ellerimi yere yaslıyorum.ve malesef pencereye ulaşamadan garip fakat dha önceki deneyimlerimle aynı şekilde

uyandım.bu uyanma şöyle gerçekleşiyo;geri döneceğimi hissediyorum ve bu istemdışı oluyo.astral bedenimle algıladığım hafif bulanık görüntü yavaş yavaş

netleşiyo ve bunu engelleyemiyorum.ve sonunda uyanıyorum.astral seyahat sırasında yaşadığım iki garipliğe gelince.uyandığımda herşeyi kontrol ettiğim

tam da gördüğüm gibiydi en ufak bi farklılık yoktu.bi baktım karşımdaki çekyata normalde giydiğim pijamam duruyo üstünde.hemde

sanki birisi orda yatıyomuş gibi bi şekil almış :)astral alemde de ben onu kendi bedenim zannettim.yeğenime gelince.iki yeğenimde sırayla bilgisayar oynuyolar

ve çok sık yer değiştiriyolar.ve arkadanda ayırt edilmiyo fazla hele astral alemde görüntü zaten net değil bulanık gibi.astral seyahate çıkmadan önce

sürekli yer değiştirdikleri için kafam karışmış olabilir.bu benim 3. deneyimim di,ama en uzun süre kaldığım ve pencereye en çok yaklaştığım deneyimimdi aynı zamanda :)

ve şunu eklemek istiyorum hayatımda yaşadığım en etkileciyi olaydı.psişik,ruhsal,mistik ne derseniz deyin.herkesin bunu yaşamsını isterim gerçekten inanılmaz bir şey. bedenimden fazla uzaklaşamamın sebebi nedir ve neden çok ağır hareket ediyorum?3 deneyimimde de böyle oldu.bu konuda professiyonel arkadaşların tavsiyelerini ve yardımlarını bekliyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bir dahaki sefere, astral seyahat denemeden önce, astral seyahatte ne yapmak istediğini iyice planlarsan, hemen gerei dönmek zorunda kalmassın. Mesela Siriusu görmeye niyet et ondan sonra astral seyahat dene. Birde astraldeyken uçmak için pencereden çıkman gerekmez, düşünmen yeter. Sadece ne yapmak istediğini düşün, bakalım ne olcak. Deneyimlerini gene paylaş, sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...