Jump to content

Cadı Alfabesi !

blueboy

Önerilen Mesajlar

http://www.marpl.com/img/fluvii.gif

http://images.tribe.net/tribe/upload/photo/71f/60c/71f60c29-f251-490c-b1c6-f30940421f28

http://www.christian-restoration.com/occult/images/alphabet.jpg

bluecum, bazı harflerin benzerliği gözümden kaçmış değil.. (v,w,u birbirinin aynısı) ya ne çok alfabe var... paylaşım için teşekkürler

Transitus Fluvii ölü bir cadı alfebesiymiş...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Secret_Sun seninkimi doğru blue boyunkimi?

http://www.christian-restoration.com/occult/images/alphabet.jpg

sanırım bu şekilde olması lazımdı... ne farkeder ki???:D zaten aynı yazı (örnekdeki) sadece belirttiğim harflerin şekilleri konusuna (u,v,W) açıklık getirmek istedim.. konuyu açtığın için teşekkürler bluecum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kendi alfabenizi oluşturabilirsiniz.Sezgisel olarak açık olduğunuz bir gün bunu deneyebilirsiniz.

Sakin ve sessiz bir yerde oturun kağıdınızı ve kaleminizi elinize alın.Her harfin titreşimini hissetmeye çelışın ve bu sembollerin sizin üzerinizde yarattığı etkiyi kağıda dökün bir sembol olarak.Kişisel alfabeler kullanmak uygulamalarda her zaman daha etkili sonuçlar verir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benim ve yakın arkadaşlarımın kullandığı (Ben + 2 kişi) bir alfabe var ama 2 kişi oluşturduk. :ermm: Bu alfabeyi gölgeler kitabımı yazarken kullanabilir miyim ?

açıkçası gerek görmüyorum ben... Çünkü türkçe yazmak kadar hızlı olmuyor ve sonra dönüp araştırma yaparken okumak oldukça zor. Yani bu pratik değil. Ben sadece gölgeler kitabınızda bazı özel kısımları (dualar olabilir, malzemeler ya da) bu tür kendi özel alfabenizle yazmanızı öneririm. Bir de şöyle bir durum var daha başlangıçta olduğunuz için bir sürü gölgeler kitabınız olacak haliyle silip düzeltmek isteyeceğiniz veya eklemeler yapacağınız şeyler olabileceği için ilk gölgeler kitaplarınızın pek üstüne düşmeyin, en son toparlarken üzerine düşmek çok daha mantıklı...

Ama tabi ki ben yazmak istiyorum diyorsanız yazın, hiçbir sorun olmaz.... Zaten bu tür alfabelerin ortaya çıkma sebebi de budur, kimisi de rune'ları kullanır yazmak için veya sizin gibi kendi alfabesini oluşturanlar kendi alfabesiyle yazabilir, bu sizin tercihiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu alfabeyi ezber etmek kolay olmayacak ama çalışmak gerek üzerine yoğunlaşınca olacak gibi:) Ben birşey sormak istiyorum illa ki direk bir gölgeler kitabı oluşturmak gerekli mi yoksa siriusun dediği gibi bunlar ilk olacağı için parşömenlere yazılsa ve bir arada bir dosyada tutulsa daha mı iyi olur???

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu alfabeyi ezber etmek kolay olmayacak ama çalışmak gerek üzerine yoğunlaşınca olacak gibi:) Ben birşey sormak istiyorum illa ki direk bir gölgeler kitabı oluşturmak gerekli mi yoksa siriusun dediği gibi bunlar ilk olacağı için parşömenlere yazılsa ve bir arada bir dosyada tutulsa daha mı iyi olur???

direk gölgeler kitabı oluşturmanız gerekmez, başlangıçta küçük notlar halinde tutabilirsiniz ama notları kaybetmemek adına ve düzenli not tutma alışkanlığı edinmek için yeterli kalınlıkta bir defter tutmanızda kesinlikle büyük fayda var. Zaten bunun yanında rüya güncesi, veya deneyimlerinizi yazmak istediğiniz çeşitli günlüklerde tutabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

direk gölgeler kitabı oluşturmanız gerekmez, başlangıçta küçük notlar halinde tutabilirsiniz ama notları kaybetmemek adına ve düzenli not tutma alışkanlığı edinmek için yeterli kalınlıkta bir defter tutmanızda kesinlikle büyük fayda var. Zaten bunun yanında rüya güncesi, veya deneyimlerinizi yazmak istediğiniz çeşitli günlüklerde tutabilirsiniz...

Gölgeler kitabına deneyim ve tecrübeler de yazılamaz mı ? Meditasyon notları mesela :confused: Ben öyle yapıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ya Aslında Standart Bir Cadı Alfabesi Yokdur

Kendi Alfabenizi Olusdurabilirsiniz Ama Bu Zordur

Cok İyi Okuyup Anlayabilcegniz Bir Alfabe De Yazmanızı Tavsiye Ederim

Aslinda Alfabelerin Cogu Kisinin Sadece Kendi Okuyabilmesi İcin Olusturulmusdur

Kadim Alfabeler Haric Kadim Büyülerde Yada Degisdirlmemis Büyülerde Genelde Kadim O Büyünün Daha Önce Yazılmıs Oldugu Alfabe Kullanilir Bir Cok Eski Alfabe Var Ama o Yukaridaki Örnekler

Bunlardan Degil Yukaridaki Örnekler Simdiki Latin Alfabesine Uyarlanmis Sembollerdir Yani Bir Alfabede 200 Tane Harf Olabilir

Sonuda Kendi deneyimlerinizi Ve Büyülernizi Topladiginiz Bir Kitapda Notlarinizi tuttugunuz Bir kitapda Baskasının Alfabesini Kullaniyorsunuz Anlamam Bence Özel Birseye Özel Birsey Gerekir

Yorumlari Okumadim Okuycam Birazdan Yanı Aksam :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gölgeler kitabına deneyim ve tecrübeler de yazılamaz mı ? Meditasyon notları mesela :confused: Ben öyle yapıyorum

tabi ki yazabilirsin ama direk "bugün şunu yaptım" tarzı değil... Gölgeler kitabına genel anlamda büyü ve büyü sonrası deneyimlerini yazabilirsin (şöyle etkisi oldu, böyle oldu vs... gibi) meditasyon notlarını da yazabilir hatta bildiğin kitap gibi aura, çakra gibi konuları bile aktarabilirsiniz... Bu konuda kişi tamamen özgürdür, sonuç itibariyle gölgeler kitabı size has bir defter ve dilediğinizi dilediğiniz şekilde yazabilirsiniz :) Mesela kimi cadı bazı tılsımları büyük bir şekilde gölgeler kitabına çizer ve her seferinde tılsımı ayrı kağıda çizip ritüelde kullanmak yerine, gölgeler kitabının o sayfasını açarak o tılsımı kullanır, bu şekilde mesela temel element tılsımlarını çizebilir ve element meditasyonu yaparken gölgeler kitabınızdaki çizdiğiniz tılsımlara odaklanabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tabi ki yazabilirsin ama direk "bugün şunu yaptım" tarzı değil... Gölgeler kitabına genel anlamda büyü ve büyü sonrası deneyimlerini yazabilirsin (şöyle etkisi oldu, böyle oldu vs... gibi) meditasyon notlarını da yazabilir hatta bildiğin kitap gibi aura, çakra gibi konuları bile aktarabilirsiniz... Bu konuda kişi tamamen özgürdür, sonuç itibariyle gölgeler kitabı size has bir defter ve dilediğinizi dilediğiniz şekilde yazabilirsiniz :) Mesela kimi cadı bazı tılsımları büyük bir şekilde gölgeler kitabına çizer ve her seferinde tılsımı ayrı kağıda çizip ritüelde kullanmak yerine, gölgeler kitabının o sayfasını açarak o tılsımı kullanır, bu şekilde mesela temel element tılsımlarını çizebilir ve element meditasyonu yaparken gölgeler kitabınızdaki çizdiğiniz tılsımlara odaklanabilirsiniz.

Teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için :) Mesela meditasyon yaptığımı , etkilerini , odaklanma problemi vs. oldumu onları yazıyorum. Sakıncası yok sanırım ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Teşekkür ederim uğraşıp cevap verdiğin için :) Mesela meditasyon yaptığımı , etkilerini , odaklanma problemi vs. oldumu onları yazıyorum. Sakıncası yok sanırım ?

eğer yazmak istiyorsan sen bilirsin... =) benim tuttuğum birden fazla gölgeler kitabım var, birine deneyimlerimi yaşadıklarımı veya çok önemli rüyalarımı not ederim, diğerlerine büyü notlarımı ve büyülerimi...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gölgeler kitabı için kullanılacak defterin bir özelliği olması gerekir mi? Yoksa her hangi bir defteri gölgeler kitabı amacı ile kullanabilir miyiz? Gölgeler kitabı sadece cadı alfabesi ile mi yazılabilir? Gölgeler kitabımızın başka bir kişinin eline geçmesi durumunda ne yapmalıyız?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gölgeler kitabı için kullanılacak defterin bir özelliği olması gerekir mi? Yoksa her hangi bir defteri gölgeler kitabı amacı ile kullanabilir miyiz?

Tek olması gereken özellik kalın olması çünkü bir çok bilgiyi aktarıyorsunuz =) Onun dışında başka bir özelliğe gerek yok isteğinize göre defterlerinizi veya defterinizi alabilirsiniz veya yaptırabilirsiniz. Kimisi deri kaplı yaptırır, kimisi düz kullanır, hiç fark etmez bu tamamen sizn keyfinize kalmış. Sadece üzerinde mopak defterleri gibi bugs bunnyler olmasın ve mümkünse çizgili değil düz kağıt alın, tercihende genelde siyah renkli seçilmektedir..

Gölgeler kitabı sadece cadı alfabesi ile mi yazılabilir?

Hayır, cadı alfabesi sadece yakılmalar zamanında bulunursa tehlikeli olmasın diye kullanılmıştır yani bilgileri saklamak için. Ama benim defterlerime kimse dokunmadığı için (ayrıca kilitli dolabımda saklılar) ben türkçe yazıyorum zira farklı bir alfabeyle okumak ritüel düzenlerken zor oluyor. (Aç oku çevir vs... çok zaman alıyor o yüzden bence gereksiz....) Ama genelde yeni başlayan kişiler bu konuda hevesli oluyorlar ve daha mistiki gözüktüğü için cadı alfabeleriyle yazmaya çalışıyorlar, eminim onlarda belli bir süre sonra aşırı kullanışsız olduğunu fark edeceklerdir =))

Gölgeler kitabımızın başka bir kişinin eline geçmesi durumunda ne yapmalıyız?

Böyle bir durumda benim değil karşıdakinin düşünmesi gerekiyor =)) Çünkü geleneksel olarak cadılıkta gölgeler kitabına bir gizleme büyüsü ikincisi lanetleme büyüsü yaparız... Ve emin olun lanetlenen bir gölgeler kitabına dokunmanın bedeli inanılmaz büyük oluyor. Ama o safhalara gelmeden önce bir kişinin eline geçmemesi için elinizden gelen gizliliği gösterin. Gerekirse kilitli dolap yaptırın... Önlemi arttırın ve defterinizi ortada bırakmayın. Başka birinin eline geçerse bu sizin bileceğiniz iş, bir şekilde yalan atarak elinden geri almaya çalışın (fantastik amaçlı yazdığım hikaye kitabı vs.. gibi yalanlar söyleyebilirsiniz). Yapmanız gereken tek şey bir şekilde defteri geri almak ve gizliliğinizi korumaya çalışmaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...