Jump to content

Sıvı sigara geliyor !

Typhon

Önerilen Mesajlar

İngiltere’de sigara tiryakileri, satılması için onay çıkan sıvı sigarayı bekliyor..

http://cdnimages.yonja.com/pics/news/sivisigara.jpg

Restoran ve barlardaki sigara yasağına alternatif arayan İngiliz tiryakiler, satışına onay verilen sıvı sigarayı dört gözle bekliyor. İlk olarak Hollanda’da piyasaya çıkan ve büyük ilgi gören ‘Sıvı Sigara’ yüzde 15 oranında nikotin içeriyor. Meyve aromalı Afrika otlarından üretilen içeceğin bir yıla kadar satışa çıkacağı açıklandı. İçecek firmasının satış ve pazarlama müdürü Guillaume van Grinsven içeceğin, sigaranın sağlıklı bir alternatifi olduğunu söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Asla almam öyle bir ürün çıksa da.Ben sigaramı elimde sallamak,yakmak için çeşitli çakmaklar satın almak istiyorum.Desenize çakmaklara gaz olayı yalan olucak:p. Hem ben Sharon Stone gibi bir yandan sigaramı içip bi yandan da dumanını karşımdakine üflemek istiyorsam ne edicez:D:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daha yenı bıraktım sıgarayıı. yaklasık 7 yıldan berı ıcıodum sıgarayla buyudum resmen ve ortalama gunde 1 paket ıcıodum. eskı bır tıryakı olarak solıcem en net sey tıryakılıgın nıkotınle yada ıcındekı maddelerle bı alakası yok cunku ıcerken cogunlukla tıksınıyosunuz. tıryakılık tamamen sıgaranın kendısıyle alakalı . . . yanıı bu ıckıı ıse yaramaz. . .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...