Typhon Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2008 İngiltere’de sigara tiryakileri, satılması için onay çıkan sıvı sigarayı bekliyor.. http://cdnimages.yonja.com/pics/news/sivisigara.jpg Restoran ve barlardaki sigara yasağına alternatif arayan İngiliz tiryakiler, satışına onay verilen sıvı sigarayı dört gözle bekliyor. İlk olarak Hollanda’da piyasaya çıkan ve büyük ilgi gören ‘Sıvı Sigara’ yüzde 15 oranında nikotin içeriyor. Meyve aromalı Afrika otlarından üretilen içeceğin bir yıla kadar satışa çıkacağı açıklandı. İçecek firmasının satış ve pazarlama müdürü Guillaume van Grinsven içeceğin, sigaranın sağlıklı bir alternatifi olduğunu söyledi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quantes20 Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 iğrenç olmalı sıvı sigara ıyyyy Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
acelya Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 ilginç ;)saglık acısından cok iyi düşünülmüş fakat tiryakilere yönelik olması cok sacma tiryaki bu ıllakı içine cekecek misal ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Bunu kabul edicek adam gider nikotin sakızı çiğner yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Bunun yanına sigara da yakarlar zaten:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BLOTKHAYSER Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 ilginç ;)saglık acısından cok iyi düşünülmüş fakat tiryakilere yönelik olması cok sacma tiryaki bu ıllakı içine cekecek misal ben hanı sıgara ıcmıodun sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 böyle içmenin ne tadı olucak yaa.. dumansız.... sigaranın zevki farklı..:D:D Bunun yanına sigara da yakarlar zaten:D yaparlar bence.....:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 amaaan pürp hiç güzel bişeye benzemiyo onu iççeme kola içerim yanınada yakarım bi sigara ooohh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Saçma bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Asla almam öyle bir ürün çıksa da.Ben sigaramı elimde sallamak,yakmak için çeşitli çakmaklar satın almak istiyorum.Desenize çakmaklara gaz olayı yalan olucak:p. Hem ben Sharon Stone gibi bir yandan sigaramı içip bi yandan da dumanını karşımdakine üflemek istiyorsam ne edicez:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aperon Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 e ona bakarsan besinlerdede nikotin var...git ocak basına cek bi patlıcan kebabı...5 sigaraya bedel...olay içine çekip üfff püffff die üflemekte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 daha yenı bıraktım sıgarayıı. yaklasık 7 yıldan berı ıcıodum sıgarayla buyudum resmen ve ortalama gunde 1 paket ıcıodum. eskı bır tıryakı olarak solıcem en net sey tıryakılıgın nıkotınle yada ıcındekı maddelerle bı alakası yok cunku ıcerken cogunlukla tıksınıyosunuz. tıryakılık tamamen sıgaranın kendısıyle alakalı . . . yanıı bu ıckıı ıse yaramaz. . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Madisti Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Nargile 4ever (Y) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.