Jump to content

Erkeklerde ask cinsellikmidir ?

Amoress

Erkeklerde ask cinsellikmi ?  

15 üye oy kullandı

1. 1. Erkeklerde ask cinsellikmi ?

Önerilen Mesajlar

Bence bunu konuşmak ,"kadınlar mı daha zekidir erkekler mi "gibi çok da sonuca varmayacak bir tartışmayı yürütmek olacaktır..Çünkü hangi erkek için ve hangi kadınla ilişkisi olan için? Diyorum, ben... Nasıl ki, bir kadın ve bir erkeğin zekasını ,potansiyellerini ortaya koyma becerilerini bire bir karşıllaştırıp sağlıklı yorumlara varabiliyorsak; cinsellik konusunda da sözkonusu olan çiftin kendi kültürleri, hayata bakışları ,ilişkinin ciddiyeti vb. konuları da düşünüp bazı fikirleri savunabiliriz.

Yoksa sadece tepeden bakıp konuşunca white'ın yorumuna katılıp geçmek gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aşk erkek ya da kadının birbirlerine yakınlaşması için verilmiş bir içgüdüdür.Sonuçta aşk insanların üremesine hizmet eder.

Kadın için daha farklıdır;doğası itibariyle erkeğe göre daha çok tek eşlidir.İnsanın birini herşeyine rağmen sevmesi ve onunla yaşayabilmesi için aşık olması gerekir.

Bu bazı erkekler içinde geçerlidir.:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aşk özel bir durumdur cinsellik özel bir durumdur ama tabiki cinselligi yerlerde süründüren erkekler varr bence ilk önce aşık olup sevecen sonra cinselligi eşinle yaşıcan ama erkekler her önüne gelenle yaşamak istiyorr onların içinde var buuu

erkek ve kadın gerek fizyolojik ve gerekse psikolojik açıdan farklıdır.androsu gereği sex erkek için şarttır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ya bune böyle aşkla cinsellik ayrı boyutlardır aşkta cinsellik hep varolucaktır şimdi burda bir şairimizin bir şiirini yazardım ama ağır kaçar yazmıyorum ama ben sevdiğim kızla her zmn cinsellik yaşamışımdır buda ilişkiyi özel kılar

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hoppala olan ne anlamadım saçmamı geldi size bırakın artık eski düşünceleri neyse ya tartışmaya gerek yok aslında sizde biliyorsunuz neyin ne oldunuda biz hiç bir zaman aşka sex olrakak bakmadıkki siz kızlar bunu böyle sağladınız aslında avrupa ülkerinde birine sorsanız bu soruyu kahkaha atar işte biz böle kafaca geri kalmış bir toplumuz

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

hoppala olan ne anlamadım saçmamı geldi size bırakın artık eski düşünceleri neyse ya tartışmaya gerek yok aslında sizde biliyorsunuz neyin ne oldunuda biz hiç bir zaman aşka sex olrakak bakmadıkki siz kızlar bunu böyle sağladınız aslında avrupa ülkerinde birine sorsanız bu soruyu kahkaha atar işte biz böle kafaca geri kalmış bir toplumuz

Türkiyedeki erkeklere türk kızlar pek yüz vermiyolarki (sitesi bile açılmıştı noturkishgirls diye).Erkeklerde doğal olarak tanışmak için ısrar ederler.Edincede sapık oluyoruz :wallbash:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yazık ya valla ne diyeyim aşkla cinselliği ayrı kefelere koyuyorsunuz inş kafa yapılarımız değişir

--------------------

hehehehhee:D evet dedim ya hep kızlar yüzünden die akrebe katılıyorum nolcak bizim gençlerimizin hali üzülüyorum valla:(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...