Diantus Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 28, 2008 http://img274.imageshack.us/img274/3131/eegge8sw.jpg Anlamına Gelince... Denizde tahterevalliye binmiş iki kuş değil... Çocuğun açıklaması... İki kuş var biri kafeste diğeri özgür gibi gözüküyor ama .... Aslında İkiside Esir.. Çünkü diğeri uçarsa arkadaşı Ölecek.. Alıntıdır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 kaynağı merak ettim. Ben bunu çoğu kez bu şekilde gördüm. http://img89.imageshack.us/img89/1748/ask1238zd.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Oyy çok anlamlı çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 muthıs bı anlam elıne saglık . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 kaynağı merak ettim. Ben bunu çoğu kez bu şekilde gördüm. http://img89.imageshack.us/img89/1748/ask1238zd.jpg tahmin ediyorum ki bu resim çocuğun çizdiğinden daha sonra ve çizimden esinlenerek yapılmıştır,ama kesin bir bilgim yok maalesef. ayrıca yorumlar içinde teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Çocuğu merak ettim açıkcası yaşının üstünde bir resim anlatmak istedikleri de öyle haberde çocukla ilgili bir bilgi var mıydı ? Teşekkürler paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 başka bir bilgi yoktu maalesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 küçücük çocuk bile bunları düşünebiliyor....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 çok hoş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melusina_ Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 çok hoş bu resmi nerden buldun_? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Eger bu resmi söyledigin gibi 9 yasında bir cocuk yapmıssa gercekten etkileyici ama locked un yorumunu görünce kaynagı bende merak ettim acıkcası.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 çok etkileyici gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 çocuk resmi bi yerden görüp çizmiş olabilir ama yinede tebrikler Mesajı kavramış en azından... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Diantus Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 arkadaşlar günde yüzlerce site geziyorum ve birinde buna rastladım ve hemen sizinle paylaşmak istedim kaynağı hatırlamıyorum,üzgünüm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lair_of_Lizbeth Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Bence abllası,ağabeyi,annesi,babası vs... yapmıştur.Aşk kokan hareketler bunlar.9 yaşındaymış.Ayrıntılı bilgi verseydin keşke..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Sadece üzerinde ki yazının fikri babadan çıkmış.. Ayrıntılı bilgi yok ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 çok hoş ... valla hoş ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Çok anlamlı bir resim Çoğumuz özgür olduğumuza sanırız ama gerçek şuki tutsağız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
muazzez Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 zeki çocuk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.