raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2008 Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2008 bir kasaba'da iki kardeş varmış, bunlar o kadar yaramazmış ki ne kırılsa, ne kaybolsa hep bunlardan bilir, annelerine şikayet ederlermiş. Birgün anneleri, bu şikayetlerden bıkıp, iki kardeşi de alıp rahip'in yanına gitmiş. Rahip, iki kardeşi karşısına alıp, büyük olana sormuş; "tanrı nerde?..." çocuk hiç ses çıkartmamış....Rahip ikinci defa sormuş; "tanrı nerde?..." çocuk yine sessiz kalmış, sadece kardeşien ve etrafına bakıyormuş. Rahip bir defa daha sormuş ama cevap alamayınca sinirlenmiş. "tanrı nerde lan, söylesene!..." bu laf üzerine çocuk kardeşini de alıp kaçmaya başlamış ama küçük yine bişey anlamadığından, abisine dönüp sormuş; "abi neden kaçıyoruz?.." "kaç lan kaç, bu sefer durum ciddi, tanrı kaybolmuş bizden biliyorlar..." Alıntı
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 :D Süpeeerr...İlk duyduğumda da çok gülmüştüm Alıntı
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 eheheheh süpermiş bu yaa Alıntı
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Güzelmiş gerçekten sağol... Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 :rofl: çok güzelmişşş Alıntı
wizardry Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 kardeşlerden biri Nietzsche dir Alıntı
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2008 Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2008 krize girdim yaaa :D kahretsin koptum Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.