tugba Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 ALÇAK GÖNÜLLÜ KIZLAR Bir yarim olsun esmer yakışıklı Çok şey istemem boyu 1.80 olsun Zengin olması önemli değil Şöyle 200-300 milyarı olsun Yaşlanalım onunla aynı yastıkta Ne çıkar yastığımız Atlas'tan olsun Mesleğe, etikete hiç önem vermem Şöyle avukat mühendis olsun Yaşı benim için önemli değil Şöyle 25- 30 civarı olsun Evimde erkeğimin sözü geçmeli Yeter ki benimde müsadem olsun (==> ) bunu sevdim Yüz görümlülüğü önemli değil İsterse birkaç taşlı pırlanta olsun Razıyım ufacık bir balayına Paris'te Roma'da New York'ta olsun Nerde olursa olsun otururum ben Minicik üç katlı bir köşküm olsun Ev işlerini kendim yaparım Yeter ki bana yardım edecek bir hizmetçim olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 baak bakk belli zaten içinizde var sizin bende yakında kadınlar şeytanmıdır die bir konu açıcam haberin olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 aç bakalımm bizde yorumumuzu ekleriz tabiki kadınlar bir melekkk ihi:devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 tabeeeeee tabeeeeeeeeee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 alçak gonullu kazlar enayıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 hadi ya buda alçak gönüllümü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 sizlerde bu siiri yazan kadar alcak gonullu olun emi,sakin vazgecmeyin alcak gonullu olmaktan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buskas Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Çok alçakgönüllüymüş gerçekten , bu tür kızlar kahyayı bekliyeyim derken seyise razı olmuşlardır genelde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 ALÇAK GÖNÜLLÜ KIZLAR Bir yarim olsun esmer yakışıklı Çok şey istemem boyu 1.80 olsun Zengin olması önemli değil Şöyle 200-300 milyarı olsun Yaşlanalım onunla aynı yastıkta Ne çıkar yastığımız Atlas'tan olsun Mesleğe, etikete hiç önem vermem Şöyle avukat mühendis olsun Yaşı benim için önemli değil Şöyle 25- 30 civarı olsun Evimde erkeğimin sözü geçmeli Yeter ki benimde müsadem olsun (==> ) bunu sevdim Yüz görümlülüğü önemli değil İsterse birkaç taşlı pırlanta olsun Razıyım ufacık bir balayına Paris'te Roma'da New York'ta olsun Nerde olursa olsun otururum ben Minicik üç katlı bir köşküm olsun Ev işlerini kendim yaparım Yeter ki bana yardım edecek bir hizmetçim olsun aaa ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hebefrenik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 kızların en sevdikleri özellikleri mütevazi olmalarıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.