Avataraang Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2008 Arkadaşlar geçenlerde bir rüya gördüm aynen şöyleydi: Şimdi rizeye gitmişiz (anneannem orada oturuyo) orada uyanıyorum kendimi çok güçlü hisdeyorum duvara vuruyorum duvar kırılıyo anında sonra dışarıya zıplıuyorum yer çatlıyo daha sonra ellerimdne ateş çıakrabiliyorum suyu kontrol ediyorum havada uçabiliyorum ama havayı kontrol edemiyorum tıpkı elementleri kontrol etme gibi daha sonra bir grup düşman geliyor ayakları yok simsiyah onlarla savaşıyorum tam yenerken birdne bire gümmmm tüm gücümü kaybederek yere düşüyorum. rüya bu benzerlik ne diyecekseniz-ben kurban bayrmaındada rizeye gideceğim ve çakrlarımı açamyı düşünüyorum çakrları açınca belirli güçlere sahip olunuyo kafamı bu karıştırdı LÜTFENN YARDIMM! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Çok fazla avatar izliyor olabilir misin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 olabilir fakat benzerliğede baktın mı? Ayrıca bilinçaltıda olabilir avatarı fazla izliyorum fakat benzerlik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 bence rüyanın bi kısmı bilinçaltı devamı haberci rüya... bana kalırsa rüyada anlatılmak istenen çakralarını açınca başına geleceklerin bi kısmı kanka.. ama biraz abartıya kaçılmış olabilir sonuçta rüya , bence çakralarını açmadan evvel bi kez daha düşün.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Bilinçaltın biraz karışmış bence bu kadar çok kafanı bişeye yorma 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 çakraları açınca böyle olunsa hiç durmam(gerçi açabilsem hmn açarım ama) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TYKHE Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 avatar neki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 avatar neki yukarıda benim yazdığım mesajdaki avatar yazısına tıklayabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 çok kaçak cevaplar bunlar light Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.