tugcemgul Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 * türk yalanları * *kalsaydınız bişeyler yerdik... *vallaha sarıda geçtim memur bey... *kazanmak önemli değil mühim olan yarışmaya katılmaktı... *dünya ahiret bacımsın... *şu an atmışbeş milyon bizi izliyor... *bu son sigaram... *bütün kadınlar güzeldir... *iki saat kapıda bekledim açan olmadı... *seni düşünmekten bütün gece gözüme uyku girmedi... *ağlamıyorum..... gözüme bişey kaçtı... *yemezsen arkandan ağlar... *seni leylekler getirdi yavrum... *seninannen bir melekti yavrum... *valla bu size çok yakıştı... *hatırası var bunu sana veremem ARKADAŞLAR EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ VARSA SİZDE BUYRUN... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 durdurun bu nikahı onlar kardeş,, [daha sonra akraba sonra komşu sonunda uzaylı olacaklar] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 aaaa nereye karpuz kesecektik daha :blink: vallahı bozuğum yok :nea: seni çingenler(çingene) kaçırır :scare2: vallahi hanım arkadaşlarla içmeye gidecem seni götüreyim ama başka kimsenin eşi gelmiyor ayıp olur :wacko: ayy bu gelin varya nerden aldıysak bana bir eziyet ediyor sorma giitsin:wallbash: :wallbash: beni ne doktorlar ne mühendisler istedide ben varmadım :whistling: oooo oğlum ben kaç hatunla işi pişirdim :woot: vallahi elime erkek eli değmedi :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripteks Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 seni hiç aldatmadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 bu son sigaram...----hah dünya ahiret bacımsın...-----çaat vallahi hanım arkadaşlarla içmeye gidecem seni götüreyim ama başka kimsenin eşi gelmiyor ayıp olur-----çuut oooo oğlum ben kaç hatunla işi pişirdim----bamm seni hiç aldatmadım...----küüüüüüüüt! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Aradım ama açmadın telefonunu Çok çalıştım bu sınava. Ben dedikodu yapmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Ben de tam seni arayacaktım, kalp kalbe karşıymış.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
enjiss Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 ben asla yalan söylemedım şu yasıma kadar:p sarhoş degılım hafıften iyiyim yahu:D kımsenın arkasından konusmam yuzune söylerım dırek:D yalaaannnnn:D hocam vala elektrıkler gitti:D dogru olsada yalandır artık:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Uyumuyordum sadece gözlerimi dinlendiriyordum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Hiçbir şey yemiyorum ama kilo alıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 b kişisi sofradan kalkar ve a kişisinin tabağını alır. b kişisi a kişisine yemeği koyacakken a kişisi "aman zahmet etme ben koyarım" der ,fakat hiçbir tepki görülmez,öylece oturur. b kişisi"olur mu canım" der yemeği koyar a kişisine verir. yani bu yalanlar -dan bi tanesi de "zahmet etme ben koyardım" dır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 (Telefonda konuşurken) Onların da selamı var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kalpsiz Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2008 (Telefonda konuşurken) Onların da selamı var Zuhahahahahahahaha! :rofl::rofl: Kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2008 abi valla gelişi 50 lira Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RexOfTheDark Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 zararına satıyoruz valla.. Kapatıyoruz yazan ama 3 ayda kapatamayan daha sonra kapatmaktan vazgecilen dükkanlar.. içtim ama şarhoş deilim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 seni özledim en bilindik yalandır bidee walla aşkım kızlar wardı sadece ben erkeklerin olduğu arkadaş toplantılarına gidermiyim hiç , ay şu kız nekadar çirkiinn dimi cansu seni hala ilkgünkü gibi sewiyorm , senin üstüne gül koklarmıyım, dişi sineğe bile bakmıyorum , allah çarpsınki doğru :D benim kalbim war , çarpıntım tuttu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 pırlanta gibi çocuktur.. (giyim mağazalarındaki satıcıların söylediği yalanlar....) bu renk size çok yakıştı.. üzerinizdeki sizi ince gösterdi.. çok kaliteli bir üründür... ithal bilmem neden yapılmıştır..vs.. aa biraz önce aklımdan sen geçiyordun... senin için herşeyi yaparım... yalan söyleme konusundan elimize su döken yoktur herhalde.. en çok kendimize yalan söylüyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 bu aralar çok bakar körüm aaa saçını mı kestirdin canım ay hiç farketmedim(maksat uyusluk olsun renk ya da stili beğendiğinden kıskanır söylemez) dur bakim ay sen kilomu verdin ellrine sağlık süper olmuş ama çok tokum ilk buluşma oğlan kızı beğenmez ve neyse şimdi müsade istiyim ben çok önemli işim var ararım seni bizim hükümetimiz herşeyi başaracaktır fakir klamayacaktır eğitim sorunu kalmayacaktır tır tır tır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 , oğlum waryaa bn bu dağlarda çok ayı awladım çok hastayım bugün dışarı çıkmıycam , anneni çok sewiyorum kocacım inanki kendi annem gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teletabikamil Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 birinci dünya savaşında almanlar yenilince, biz de yenilmiş sayıldık. ikinci dünya savaşında ise tarafsızdık. baltacı mehmet paşa katerina'yla aşna-fişna eylemeseydi rusya'yı da alırdık. kızılderili ve cermen kabileleri konusuna girmeyim hiç.... nasıl da inandırıcı değil mi? istersen itiraz et, kalırsın bütünlemeye sene sonunda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sardunya Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2008 Bir Erkeğin İhanetini Sezinleyen Kadına Söylediği Yalanlar -Yok aşkım yok senden başka kimse yok -Vazgeçilmezimsin sen benim -Bu hayatta tek sevdiğim sensin başkasını gözüm görmez -Aaaa ben şerefsizmiyim hakaret ediyorsun ama bana -Bu arayan kız değil ki aşkım erkek erkek -Sen benim sadece sevgilim değil hem arkadaşım hem sırdaşım hem dostumsun sana bunu nasıl yaparım. -Bak böyle yaparak ilişkimizi soğutuyorsun neden inanmak istemiyormusun -Şeyyy sen uyuyordun uyandırmamak için balkonda konuştum arkadaşımdı arayan -Eğer öyle bir şey yaparsam emin ol bunu sana söylerim -İhanet en nefret ettiğim şey insanlar mert olmalı -Evet bende çok çapkın ve dayanılmaz bir erkeğim ya hemen birini buldum saçmalama aşkım yaa -Ve daha hatırlayamadığım vs vs vs ler Denenmiş ve bizzati olarak yaşanmıştır bu kadar laftan sonra aldattığı çıktı ortaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
toxty Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2008 Uyumuyordum sadece gözlerimi dinlendiriyordum:D abi süper ya katılıyorum arasıra bende yapıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 yok hocam ne kopyası o çalışma kağıdı orda kalmış -------------------- abi süper ya katılıyorum arasıra bende yapıyorum babam araba sürerken yapıyo daha etkili oluyo bizim açımız dan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killercook Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2008 zararına satıyoruz valla.. Kapatıyoruz yazan ama 3 ayda kapatamayan daha sonra kapatmaktan vazgecilen dükkanlar.. içtim ama şarhoş deilim evet ya bçyle kapatan bir mağaza antalya serikte 3 seneden beri var kapatamadılar bi türlü her geçişimde kramp yaşıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
komAndo Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2008 Mesela bir yere misafirliğe falan gidildiğinde aileden yada yakın akrabadan biri sorulduğu zaman "SORANLARA SELAMI VAR"denilmesi :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.