wolwerine Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 rüyalarımda çok rahat bilinçli hale gelebiliyorum.. fakat bu hali en fazla bir iki saniye sürdürebiliyorum rüyada olduğumu anladığım anda uyanıyorum bu süre yi uzatmanın bi yolu var mı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 rüyalar zaten en fazla 1-1:30 dk sürer en kısada 1 sn o kadar uzun uzun anlatırız aslında ama 1 snylik rüyalar bile vardır her gün rüya görürüz fakat kısalrı hatırlayamayabiliriz. bunun uzatmanın yolu olduğunuda snamıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 ben zaten rüyayı uzatmak istemiyorum bilinçli süremi uzatmak istiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Daha iyi konsantre olup uyursan yani bu süreyi uztmayı başarabileceğine inanırsan olur merak etme uyumadan önce meditasyon ve nefes çalışmalarıda iyi gelebilir formlarda araştırırsan bulabilirsin,umarım istediğin gibi gider Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 inşallah öyle olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 telkin sistemide basarili olur gibime geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.