tugcemgul Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 10, 2007 Vehbi Koç ölmeden evvel oğlu Rahmi'yi çağırıp, "Beni mezara mutlaka çoraplarımla gömeceksiniz, yoksa hakkımı helal etmem" diye vasiyet etmiş ve bir de mektup vermiş. "Bu mektubu ben öldükten sonra ilk başın sıkıştığında açarsın" demiş. Gün gelmiş Vehbi Koç Hakkın rahmetine kavuşmuş. Oğlu, vasiyeti gereği babasını çoraplarıyla gömmek istemiş. Fakat camiinin imamı bunu kabul etmemiş, "İlle de çoraplar çıkacak, yoksa namazı kıldırmam" demiş. Başka bir imam getirmişler ama nafile, "Dinimize ters" diyerek o da kabul etmemiş. Başka bir hoca daha. Yok. O da kabul etmemiş. Rahmi Koç çaresizlikten kıvranıyormuş. Düşünmüş taşınmış ama bir çözüm bulamamış. Birden aklına, babasının "ilk başın sıkıştığında açarsın" dediği mektup gelmiş. Rahmi Bey hemen mektubu bulup heyecanla açmış. Mektupta aynen şöyle yazıyormuş: "Gördün mü oğlum Rahmi! Ben ki Türkiye'nin en zengin adamıyım. Ama mezara bir çorap dahi götüremedim. Eee, hani nerede benim zenginliğim?" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 yine başlık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Hoşmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 evet ya cok etkilendim saol.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2007 ne para ne araba nede manita Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 saol ablacım paylaşım güzelll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Majiyle koç holdingi elegeçirmeyi düşünenler okumalı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Majiyle koç holdingi elegeçirmeyi düşünenler okumalı bence yaşıomu onlar hala:D güzel bi yazı sanki duymuştum daha önce ellerine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2007 tuğçe ellerine sağlıkk güzel paylaşım saoll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.