raskolnikov Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!.... öylesine... hiçbir anlam ya da açıklama getirmeden... "seni seviyorum ama.." demeden.... seni seviyorum, çünkü" demeden.... bir anlam istemiyorum sizden, bir açıklama... hiçbir anlam vermeden, hiçbir açıklama gereği duymadan, öylesine, sıradan, sadece sevecek birine ihtiyacım var... hiçbir sevgi sözüne ihtiyacım yok, hiçbir açıklamaya gerek duymuyorum.... beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!..... ne bileyim, bir anneye sorarsınız ya, çocuğunu neden seviyorsun diye, saçma gelir soru ona, "çocuğum" der sadece.... öyle işte... bir anlam aramadan, bir sebep beklemeden, hiçbir açıklama yapmadan... beni sadece sevecek birine ihtiyacım var.... sadece..... öylesine... offf..... içim daralıyor, ruhum bedenimden çıkıyor, kendimi kaybediyorum galiba... ne olur!.... yalvarıyorum size... çıkın gidin hayatımdan, sevgilerine neden arayanlar... bir açıklama getirmek zorunda olanlar... benim, beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!.... öylesine..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 benim, beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!.... öylesine..... evet ama yok öyle biri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Bunu yapabilecek birini bulursam sana göndermeyeceğimden emin olabilirsin rasko,kendime saklayacağımdan emin olabilirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 yine de umutları yitirmemek lazım biz böyleyiz diyor ve böyle birini istiyorsak mutlaka vardır...(sadece umut:) ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 benim, beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!.... öylesine..... Teşekkürler raskom. muhtesem olmus. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 benim, beni sadece sevecek birine ihtiyacım var!.... öylesine..... evet ama yok öyle biri Evet , yok öyle biri.Ama keşke olsaydı ... Rasko abi eline sağlık , yine duygullandırdın beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 ne olur!.... yalvarıyorum size... çıkın gidin hayatımdan, sevgilerine neden arayanlar... bir açıklama getirmek zorunda olanlar... Güzel olmuş Raskom ... Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Ben öyle biri bulamadım ama bir keresinde ben o şekilde sevmiştim. Beni neden seviyorsun, neden senin için bu kadar önemliyim diye sormuştu. Açıkçası anlamlı bir cevap bulamamıştım, zaten böyle sebebe de ihtiyaç duymamıştım. Zaten eğer bir sebep varsa bu mantık birlikteliğidir. Mesela seni seviyorum çünkü maddi durumun, güzelliğin ya da karakterin çok iyi. Gerçi özellikle evlilikte mantık birlikteliğini çok yanlış bulmuyorum çünkü o sebepsiz sevgi bir gün sebepsiz bir şekilde bitebilir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Ya aslında ne diyeceğimi şaşırdım desem yeridir mükemmel bir yazı olmuş ya aslında çok etkileyici ve aaltında yazılmı için binbür türlü sebebp ve gizem olan bir yazı gibi geldi bana gerçekten düşüncene yorumuna yüreğine ve ellerine sağlık belki benim hayatımda bir etkisi olmasada gerçektende çok etkilendim ama birçok insanın dediği gibi öle gerçekten bir anne sevgisi gibi sevecek kız yada erkekler belki vardır ama çok nadirdir belkide yoktur bilemem ama olsada o kişiler bizim gibilere rast gelmez işte ben şuan beni geçekten seven ve ömrümün sonuna kadar beni geçekten sevecek bir tek insan tanıyorum oda ANNEM ...kıymetini bilmek lazım teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Ben o konuda da kaybetmişim zaten. Benim annem hayatımda tanıdığım en duygusuz kadınlardan biri. Bir kadın nasıl böyle olabilir anlayamıyorum, Gerçi yaşlanınca birazcık daha duygusal oldu:D . Bencil bir aileye sahip olmak herkese nasip olmaz. Yaşamayan birinin bu durumu hayal etmesi bile mümkün değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 öyle birini bulamayanlar nasıl isteyebiliyor... hani tadına varmadan. sevilmeyin öyle, yazık... acıdır bu şiirin sonucu, bulunuşu ya da yaradılışı... yok yok izin vermeyin. sadece siz sevin; susarak, dinleyerek... anlatmayarak... sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 şimdi yorumlarınız için teşekkürler ama bazı arkadaşların bu konuyu geyiğe çevirme gayretini anlamış değilim...şahsen yazıyı yazan ben, o kişinin engin deneyimlerinden yararlanmak istemiyorum. konuyu kirletmesini de doğru bulmuyorum.... Emir869@ konuyu, anlamından ve anlatmak, tartıştırmak istediği konudan uzaklaştırmazsak daha iyi olur. begenmeyebilir, eleştirebilirsiniz ki bu önemlidir ama içini boşaltmaya çalışmak hiç iyi değildir. geyik için zaten bir bölüm var... oraya gidin arkadaş, ne işiniz var edebiyat bölümünde.... .......................... zebun yorumun güzel olmuş.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 raskolnikov ; şiirlerin serbest nazımla yazılmış ama içe farklı gelen bir uyak mevcut gibi (son cümle tekrarı dışında uyak göremesem de bulucam ) sonracıma çok da öykü tadındalar be hocam. bir de öyküler yazsan da paylaşsan... ben de bir öykü dostu olarak okusam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 zebun@ aslında ben öykü yazarıyım, bazen burada alıştırma olarak yazdıklarımı paylaşıyorum. Dediklerin doğru, şiir yazdığım zamanlar bunları dikkate alırım. yazdığım öyküleri buraya hiç yazmadım, ki uzun olduklarından dolayı yazmadım, biliyorsun ki, çok uzun olunca okunmuyor. Ama bir ara belki sana gönderirim bir tanesini..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 memnun olurum... ben yazdıklarımı ikinci kez okuyamıyorum gerçekten yapamıyorum, o anki duygularım düşüncelerim geliyor aklıma ki çoğu gözlerimden yaşlar akıtarak dökülüyor sayfalara... dayanamıyorum bir daha okumaya o yüzden başkalarının öykülerini okumayı tercih ediyorum. mesela her ay düzenli takip ettiğim öykücüler vardır. özellikle ''düşLe edebiyat ve kültür dergisi''nden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 öyküler güzeldir. anlattıklarını kelime tasarrufu yaparak anlatırlar ve daha net insanın aklında kalırlar. Roman, eger okumak uzun sürerse, konsantre sorunu yaşanabilir ama öykü o sorunu aşmıştır. ben şimdiki öykü dergilerini çok iyi takip etmiyorum ama nerede, hangi sahaflarda bulursam adam öykü ile insancıl dergilerini alıyorum. Zaten bana öykü yazmayı onalr öğretmiş ve sevdirmişti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 bana da öykü yazmayı ve okumayı sevdiren bir adam vardı... inan düzgün türkçeyle yazmayı 16 yasıma kadar becerememiştim. o geldikten sonra değişti herşey. üniversite 1. sınıf tde dersimi maliye sınıfları içinde 100le geçen bir ben vardım düşün artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 zaten öykü yazımı ki genel olarak edebiyat dil'in en önemli olduğu daldır. Ben yazım şeklimi daha çok ilk denemelerimi götürdüğüm yazarlar sayesinde düzelttim. Ki aslında daha çok eksiklik var ama yine de işi bilen birilerinin eleştirmesi yazım şeklini geliştiriyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 benim de ilk denemelerim o şekilde okunmuştu mesela senin geliştirmem konusunda uyardığım kız çocuğu öykümü şiirsel uslubu sebebiyle beğenmişlerdi. onlara da düzeltmeden götürdüm sebebini duyunca kızamamışlardı ama ehueh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Güzel olmuş rasko, eline sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 keşke raskovnikol keşke öyle birileri olsada bütün insanlar mutlu olsa.keşke bende mutlu olsam.. çok güzel olmuş ellerine sağlık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın ki?Sevginin saflığının altında art niyetlerin varolabildiğini bir kez olsun gözleriyle görmüş bir insan,nasıl güvenebilir bir daha?Çünkü sevgi,onu sorguladığınızda yavaş yavaş erimeye başlar,diğer taraftan,korkarısınız,bu sevgi oyununun karanlık bir yanı olduğunu görmekten.Hesapsız,kitapsız sevilebilecek biri var mı gerçekten bu dünyada?Peki biz hak ediyor muyuz böyle bir sevgiyi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thumperest Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Hakedenler bulamaz, bulanlar hakedemez. Şuana kadar gördüğüm hep buydu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 sevdim seveceğim her zaman sebepsizce seveceğim herkesi her ölüm haberini duyduğumda her savaş çıktığında da sebepsizce ağladığım gibi tanımadığım insanların ölümüne iyi yada kötü olsun bütün katledilen insanları sevdim seveceğim napabilirim ben böyleyim hep merak edeceğim arkadaşlarımı hep endişeleneceğim onlar için yada hiç tanımadığım çocuk yurdundaki insanlar için hüzünleneceğim yaşlılar evinde tanımadığım insanlar için napabilirim bu benim karakterim ve siz sizi seveni bulamadığınız için ağlayın hiç denediniz mi birini tanımasanız da sevmeyi? sevgi beklemeyin önce sevin benim en yakın dostlarımın bile beni çıkarıszca sevmediğini bildiğim halde sevebiliyorum onları çünkü... ben böleyim ya dahası yok 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 teşekkürler yorumlar için... karkanya katkın için sağol güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.