MetalMirror Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2008 arkadaşlar ben 2 gündür bu konular üzerine araştırıyorum ama bu 2 konuyu anlatan detaylı site yok you tube den videolarını izleyebiliyorum ancak oda farklı dillerde.. bu dövüş sanatlarında insan insana dokunmadan etkiliyor inandım artık . bunu nasıl gerçekleştiriyorlar yani anlamadım. yada en küçük harekette yerle bir ediyor karşısındaki kurbanı edindiğim ufak tefek bilgilere göre ölüme bile yol açılıyormuş basitce youtube de araştırmanızı tavsiye ederim Qi Gong ( chi gong ) Nei Dan Sim Pooh Ho Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzgunz Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 video linklerini koysana Qi Gong chi gücüyle ilgili,psi ball kalkan gibi tekniklerin ilerisi olablir bende bi kaç teknik var ama çok saçma şeyler Nei Dan da saldırıyla alakalı psi ballın karanlık olanına diyodu bi sitede sen linkleri koy yada vidoları böle bişi söyleyemem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MetalMirror Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 beceremiyorumki ama sanırım fazla bilgisi olanda yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 merak verici bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.