mescalin Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 olaydan sonra sunucunun gözlere dikkat Bu görüntüde Haber7'den Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Ooo may gat:D Talihsizlik:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 abi adam ayıldı haaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Kıza ne oldu acaba:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 şutttt ve gooolll:Dgeri hizmete verdiler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Hahahah ikincisi... yahu bişi demicem hadi:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 pes! potun bölesi zor denk gelir:)rahat adam hem telefonu açıyo hem potu kırıyo çifte kavrulmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2007 iyiymiş bunlar... -------------------- haber 7 sunucusu süper bence:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
halit_43 Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 anam coştu lan bunlar:) bunu erkekler bile canlı yayında söylemez... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 hahaha iyiydi ama. 'kardeşim kanal 7 işte' diye iddiaya girecek sandım bi ara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 gercekten süperdi bende merak ettim kıza ne oldunu nora..saol paylaşım için mescalin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
teardrops Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 hehehehehe 1. daha süperdii:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 opuhahahaa bunlara solenecek bişi kalmamıs...super yaa...ellerine saglık mescalin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2007 koptum valla birincide adamcaazın yuzunu gördunuzmu kopmamak için zor durdu yazık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 tozlu rafları karıştırdığım iyi olmuşş... özellikle 2. videodaki adam hem embasil hem dil bilimci.. pes doğrusu.. adamın daha hangi kanala geldiğinden haberi yokk:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 :rofl: 1dekine koptum 2 deki densizlik yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2007 bir de herkese kanal 7 ye çıkacağını söylemiş xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sefamerve Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2007 valla öldüm bennn :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.