raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2008 sorular.... sorular.... cevap bulamayan, bulduğu cevap yetersiz gelen sorular...beynim, son bir kaç günün bütün yükünü kaldırmak istiyor. çok istiyor.... olmuyor... hiçbir şeyi, hiçbir şekilde kaldıramıyorum... gücüm tükeniyor, omuzlarım artık taşımıyor hiçbir yükü... işte yine aynı... sonu hep aynı bitiyor bu hikayenin... ne kadar zorlansam, ne yapsam da....sonu hep aynı bitiyor.... olmuyor... ne yapsam, ne etsem olmuyor... demek ki beceremiyorum bu işi... hayat beni beceriyor ama.... bu s.ktiğimin dünyasında, herkes herşeyi biliyor, ben hiçbir b.k bilmiyorum.... kadın, adamı terk ediyor, adam gözünden kanlar gelene kadar ağlıyor ama kadın o kadar söylenmiş söze rağmen tek bir kelime dışında hiçbir şey söylemiyor.... "yolun açık olsun.." adamın ağlaması kesiliyor, gözlerine bütün kırgınlığıyla bir gülümseme konuyor... "bir hoşçakal kadar bile değerim yok mu?.." olmuyor!... hiçbir şey olmuyor... bu anasını s.ktiğimin dünyasında, herşey sanki masum olanı buluyor... bakın yanlış anlaşılmasın burası, gider ayak birde siz yanlış anlamayın beni... masum diyorum sadece, suçlu değil yani, ama hataları var. belki de çok var. ama suçlu değil... bütün nefretini kus tanrı!... ne de olsa alışılıyor bir yerden sonra... olmuyor... yaşanmıyor.... artık bu içine ettiğimin hayatında yaşanmıyor...ölmekte aslında kaçmak oluyor ama, bazen de başka çare kalmıyor... olmuyor... söz bitiyor... kalp artık sızlamıyor... damarlara kan gitmiyor... nefes alınmıyor... adam kaybetmekten korkuyor, kadın bunu hiç bilmiyor... adam, artık kaybetmek istemiyor, hiçbir şeyden vazgeçmek istemiyor - çünkü çok kaybetmiş hayatında, dostlarını, yoldaşlarını, sevdiklerini.. ilk sevgilisini öldürmüşler mesela, bir çok yoldaşının öldürülüşünü görmüş...- işte bu yüzden korkuyor adam, zaten her sevdiğine sarılıyor her görüşmesinde, her aklına geldiğinde söylüyor sevdiğini ve korkuyor kaybetmekten... ama söylemiyor bu yaşadıklarını, kaybetme korkusunun nedenini... kadın acı çekmiş önceden, çok acı çekmiş... korkuyor bir daha acı çekmekten, canının yanmasından... uzamasın laf, uzağa gitmesin eylem!... sen ne kadar kaybetmek istemesende, hayat seni iplemiyor, kafasına eseni yapıyor... hikaye ayrılıkla son buluyor...bulmasına da...adam artık gücünü komple yitiriyor... olmuyor... hayat, mutlu bir sondan hiç hazetmiyor... mutlu sonlar, uydurulmuş, salakça masallarda kalıyor...hayat bu masallara sadece gülüyor... olmuyor... hiçbir şey olmuyor... adam, çırılçıplak soyunup, yatağa uzanıyor, elindeki bıçakla iki kolunu bileğinden omuzuna kadar kesiyor... sonra bıçağı kalbine saplayıp, gözlerini kapatıyor. hayatın bütün kırgınlıklarını içine hapsetmiş bir gülümsemeyle, dudaklarından son cümlesi dökülüyor; "hoşçakal..." uyarı : yazı içinde kullanılan küfür ve argo kelimeler metnin içeriğine uygunluğundan kullanılmıştır. Ki metnin argo açısından yoğun olan yerleri kısaltılmıştır site formatına uymadığından dolayı... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 mutlu sonlar, uydurulmuş, salakça masallarda kalıyor...hayat bu masallara sadece gülüyor Yazının hepsi güzel ama bu kısım ayrı bi güzel ..Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2008 bütün nefretini kus tanrı!... ne de olsa alışılıyor bir yerden sonra... Yazdıklarına yazacak kadar güzel yorum bulamıyorum:) ne diyeyim yüreğine sağlık teşekkürler böyle yazdığın ve paylaştığın için:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Gerçekten mükemmel bir paylaşım... Ellerine sağlık! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 harikulade gerçekten vallaha intihar çözüm değil ama nese yapmış bir kere:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Zaten masalın başında "Bir varmış,bir yokmuş" diyerek ordaki herşeyin yalan ve saçma olduğuna dair bir anlaşma yapılmış olur. Ama neden biz doğarken de hayatın baştan sona saçmalık olduğuna dair bir ipucu verilmiyorki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 zaten her sevdiğine sarılıyor her görüşmesinde, her aklına geldiğinde söylüyor sevdiğini ve korkuyor kaybetmekten... ne denirki bu söze..insan kaybettikten sonra anlıyor herşeyi sanki hep yanında olacakmış gibi ....... :(offfffffff Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 masum diyorum sadece, suçlu değil yani, ama hataları var. belki de çok var. ama suçlu değil... bütün nefretini kus tanrı!... ne de olsa alışılıyor bir yerden sonra... burası beni öldürdü yaa bitiren noktası oldu .. zaten mutlu sonlar daha bitmemiş hikayelerdir .. paylaşım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Ellerine sağlık rasko abi gerçektende mükemmel bir yazı olmuş öğütleyici bir yazı olmuş ellerine sağlık teşekkürler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 sonra bıçağı kalbine saplayıp, gözlerini kapatıyor. hayatın bütün kırgınlıklarını içine hapsetmiş bir gülümsemeyle, dudaklarından son cümlesi dökülüyor; "hoşçakal..." güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2008 Bu acıttı... Teşekkürler Rasko... Etkileyici... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 acıtıyor işte bazen pholy...... varsın acıtsın canımızı be, biz o acılarla büyüdük zaten..... -------------------- bu arada...teşekkürler bütün yorum yapan arkadaşlara.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 bütün nefretini kus tanrı!... ne de olsa alışılıyor bir yerden sonra... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hail-SaTaN Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2008 gerçekten çok güzel yaa bittim resmen ( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2008 mutlu sonlar, uydurulmuş, salakça masallarda kalıyor...hayat bu masallara sadece gülüyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.