tugba Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 1.Çığlık atarım 2.Korkudan donup kalırım 3.Bayılırım 4."Vay anasını, adamlar yapmış beaa" derim 5.Selam veririm 6."Hemşerim memleket nere" diye sorarım 7.Kelime-i Şehadet getiririm 8.Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim 9.Tokatlarim hemen 10.Orasini burasini ellerim 11.Ben körüm, göremem 12.Taşlarım 13. Mahmut sen misin? Oglum çikar kostumu, hey Mahmut, Mahmut, Annnnnnneeeeeee....... benim yanıtım: kelime-i şahadet getiririm peki ya sizinki??? __________________ http://manyaxforum.net/blue_dragon/statusicon/user_online.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 burası türkiye gel bakalım şu kenara kimsin necisin:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 kaç basıyo acep buu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 hehehhehehehe:D bilmionmuuu bu ferrarinin gelişmiş modeli marsta çok yaygındır:P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 valla bende kelime-i şahadet getiririm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Selam veririm heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 uzaylı dostmusun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iRoniC Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 önceliklen 6."Hemşerim memleket nere" diye sorarım sonralıklada 4."Vay anasını, adamlar yapmış beaa" derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 aklıma çok şey geliyor ama kısaca korkardım desem yeter sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Hemen Firdevs i ararım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
koNmikOlmRA Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 3 ihlas, 1 fatiha, 7 ayetel kursi okuyup Allah c.c. nin yeryüzündeki halifesine secde etmesini isterim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 8.Uzay mekiğine atlar hemen Dünya'dan tüyerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 görmezlikten gelirim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 sigara ikram ederken hemşerim memleket nere derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 sigara ikram ederken hemşerim memleket nere derim kendin sıgara içiyon bari uzaylıya alıştırma zavallımm türkiye ye geldine pişman olurr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 sigara ikram ederken hemşerim memleket nere derim kendin sıgara içiyon bari uzaylıya alıştırma zavallımm türkiye ye geldine pişman olurr ben sigara içmem;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugba Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 ozaman soryyyyyy:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 muhattab olmam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 ozaman soryyyyyy:( no problem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 ilk iş hemen büyük bi taş bulup alnının şakaana yapıştırırdım sonra yanına gidip geberdimi diye bakardım daha sonra deney yapsınlar diye nasaya satardım... böylece bugüne kadar kaçırıp deney yaptıkları insanların intikamını alırdım sonra atlar ufoya ver elini sirius yıldızları o yıldız senin bu yıldız benim gezerdim amma hayal kurdum beeee:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 5.Selam veririm.. ürkütmeden toz olmaya bakarım herhalde:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 5.Selam veririm. Tepkisine göre de ya tabanları yağlarım, yada muhabbete devam... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Temucin Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 2007 öncelikle istem dışı da olsa ağzımdan bir küfür çıkar sanırım sonra (gebermezsem eğer) aracına çökmeye çalışırım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2010 ben kendimi bilmemde rte görse kesin ogluna bir uzay mekiği aldırana kadar bırakmaz dunya sınırlarına.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2010 üstekinin cebini biliyomusun derim :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.