karkanya Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2008 Kayboldum… Anne nerdesin… Çok soğuk titriyorum görüyor musun? Sesimi duy ne olur… Her şey çok büyük ve ben çok küçüğüm… ne çok ses var böle ne çok gürültü… acaba annem duyar mı bunca gürültüde beni ben bile kendimi duyamazken Kalabalık çok kalabalık… Korkuyorum güvenli bir yer bulmalıyım sığınmalıyım, Bir ağaç dibi küçük bir kuytuluk… Bu makinelerden uzakta güvenli bir alan… Beklide insanlardan da… Güvenme demişti annem asla güvenme canını yakarlar… Kimse mi duymuyor beni kimse mi yardım edemez bana? Sesim çıkmıyor artık saatlerdir bağırıyorum , Acıktım ama ne yiyebilirim ki annem olsa süt verirdi bana Birkaç kişi fark etti beni sanırım buraya bakıyorlar, Son bir gayret belki görmüşlerdir annemi… Hey siz annemi gördünüz mü ben kaybettim onu lütfen beni ona götürün? Bağırıyorlar ama ne dediklerini anlayamıyorum… Bir şey var arkalarında sakladıkları, Annem mi yoksa… Biraz yaklaşsam mı? Ama annem gitme derdi dimi… Dev gibi bir köpek bu annem değil! Gitmeliyim kaçmalıyım, Yoksa yiyecek beni… Kahkahalar var sadece, Ben kaçarken, Kaçacak delik ararken… İşte ufacık bir delik kimse giremez buraya, Neden yaptılar bunu neden korkuttular beni? Neden saldılar köpeği üzerime? Anne, anne ,anne bul beni ne olur… Sesim çıkmıyor artık yoruldum, Açım üşüyorum, Sanırım biraz uyuyacağım… Sabah olduğunda soğuktan donmuş yavru bir kedi bulundu merdiven sahanlığına saklanmış olarak… Sadece 3 haftalık bir bebekti ve sanrım annesini kaybetmişti… Sokakta bulduğum yavru kedilerin hepsi içindi bu öykü… Neyse ki ben onları ölmeden önce bulabildim yakalayabildim güvenli bir yere götürebildim… Ama bunun haricinde ölen milyonlarca yardıma muhtaç hayvan olduğu gerçeği ne yazık ki değişmiyor… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 sesimi duyan var mı!.... yazıyı okuduğumda bu söz geldi birden aklıma ki aslında bu söz 17 ağustos depreminde yıkıntıalr arasında insanları bulmak isteyen biri tarafından söylenmişti ilk...ya da ben ilk orada duymuştum... ilginç bir yazı, edebi olarak belki çok eksikliği var ama yine de bana hatırlattıkları ile anlatmak istediği arasındaki paralellik göz önüne alındığında iyi olmuş bence... ................ teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sarah_teyn Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Benim çok hoşuma gitti.Edebi olarak eksikler var tabi.Ama daha geçenlerde bir yavru kedinin cesedini gördüm yolda.Sanırım bir araba ezmiş.Çok kötüydü.Ne yazıkki doğal alanlarını gaspetmekle kalmıyoruz hatta onları sokakta bir başlarına bırakmaklada kalmıyoruz birde onlara bu şekilde zarar veriyoruz. Çok güzel ve herkesin düşünerek hatta mümkünse şiirdeki kedinin yerine koyarak kendisini okuması gerek bunu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.