Jump to content

Gerçek Deniz Kızı

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hindistan'da tsunami sonrasi 26 Aralik 2004'te yat limaninda bulunan bu deniz kizi Egmore müzesinde sІkΙ güvenlik önlemleri altinda sergilenmektedir.(BEN PEK İNANMADIM AMA YORUM SİZİN)

1.gif

2.gif

3.gif

Yanıtlama zamanı:

böyle bişe olsa yer yerinden oynardı bence, bu uzaylı bulmak gibi bişe.. ayrıca deniz kızları güzel olmuyo muydu ya bu ne :no: teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

cinsiyetini nerden anladınız zaten deniz kızı dediğin güzel olur, bu kesin deniz erkeğidir, malum güzel kızların yanında hep resimdekine benzer insanlar olur ya :derisive:

fake tabiki ama paylaşım için teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(rocio @ 1 08 2006, 00:41 ) 1622[/snapback]

deniz kızının güzel olduğunu da masallardan, hikayelerden biliriz ama. :huh:
[/b]

kızların güzel kızları çekemediğini de biliyoruz ama :clapping:

bu konuyu geyiğe mi taşısak acaba
Yanıtlama zamanı:

ne bu her mesajda laf sokma çabası :biggrin:

son resimde kuyruğun gölgesi saçma biraz belli oluyor gibi oynandığı ayrıca..

Yanıtlama zamanı:

bunlar hep safsata hile aynısını yapıp bir gazeteci abimiz var ona versem sonra delili saf insanlara kandırmalı yollarla uydura bilirim başarmak istersek her şey olur gerçek olması yüzde 1

Yanıtlama zamanı:

evet oyuncak o. çocukların psikolojisini bozup, yaramazlık yapmasınlar , oturdukları yerden kımıldamasınlar diye bunlardan atıyoz önlerine. ister oynarlar, ister bön bön bakarlar artık. ufuuuk :punish2:

Yanıtlama zamanı:
ALINTI(cancanan @ 25 08 2006, 14:56 ) 5266[/snapback]

evet oyuncak o. çocukların psikolojisini bozup, yaramazlık yapmasınlar , oturdukları yerden kımıldamasınlar diye bunlardan atıyoz önlerine. ister oynarlar, ister bön bön bakarlar artık. ufuuuk :punish2:
[/b]

eheheheh :biggrin:
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(cancanan @ 25 08 2006, 14:56 ) 5266[/snapback]

[/b]

ufuk a bi tokatta ben atabilirmiyim canan cığım :punish2::rofl::rofl::rofl:
Yanıtlama zamanı:
ALINTI(Eftalya @ 25 08 2006, 18:36 ) 5360[/snapback]

ufuk a bi tokatta ben atabilirmiyim canan cığım :punish2::rofl::rofl::rofl:
[/b]

eline sağlık canım tabiiiikii.
nightwish ne bekliyodunki. ya bir ara buzullarda bulunmuş bir deniz kızı resmi görmüştüm. donmuş. arıyorum ama bulamadım henüz. o da yaratık gibi bişeydi.

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...