tugba Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ocak 11, 2007 Şeytan ve Kadınlar )) -------------------------------------------------------------------------------- İnsanlığın ilk var olduğu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş fakat bunun için 40 yıl boyunca Tanrı ya ibadet etmesi gerekiyormuş.Karısıyla,dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 boyunca Tanrıya ibadet etmiş 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş.Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış.Kadıcağız şeytanı merak ediyormuş.Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş.Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış. -Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın. Kadın da şeytan'a ; -Sen o şişenin içinde hiç değildin ki Şeytan ; -Nasıl olur? şişeden çıktım sende gördün Kadın; -O şişenin içinde hiç değildin.Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki Şeytan; -Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir) yani adamın şeytanı hapsetmesi 40 yılını,kadının ise 5 dakikasını almış. şeytanda tanrıya isyan etmiş veeeeeee. '' tanrım mademki kadınları yarattın o zaman beni niye Yarattıın!!!!!!!!! " demiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 bu tehlikeli bi konu yalnız... :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2007 bana sacma geldi ama yinede ellerine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2007 aaaaaaaaaaaaa seytanla kadinlar arasinda bi fark mi warmis ??? aaaaaa ben hic bilmiyodum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karaleke Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2007 kadınlar bı şeytan yav Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NsYdark Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 önemli olan çaktırmamaktır ama dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 bi fark varmış oda güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doqukan_gs Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 çok güzel:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 burda kadının zekasını görüyoruz şeytanın aptallığını ozamn bir fark var da şeytan niye mademki kadınları yarattın beni niye yarattın diyor ben cevap vereyuim kadınlar zeki sen salaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest bozkurt69 Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 bide bunun oflu 'ylan hikayesi var ordada madem oflu var beni niye yarattın dio oda çok güzel bi hikaye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2007 kadınlar ince dokur sık elerler belkide ondandırrr:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 aaaaaaaaaaaaa seytanla kadinlar arasinda bi fark mi warmis ??? aaaaaa ben hic bilmiyodum.... bende bilmiodm kanka biliosun bu tur seyler okulda öğretilmio bence aralarında tek bi fark var seytan ölümsüz kadınlar ölümlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sfkclk19 Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 burda kadının zekasını görüyoruz şeytanın aptallığını ozamn bir fark var da şeytan niye mademki kadınları yarattın beni niye yarattın diyor ben cevap vereyuim kadınlar zeki sen salaksın heheh sende çok akıllsın. şeytanın melekler arasında en zeki en ilim sahibi olanıydı bunu bilmiomusun, bu hadislerde de ayetlerde de var. bu durumda şeytan hala akıllı ama siz daha sinsisiniz demek ki "mademki kadınları yarattın beni niye yarattın " sözünü sölemekte çok haklı -------------------- bende bilmiodm kanka biliosun bu tur seyler okulda öğretilmio bence aralarında tek bi fark var seytan ölümsüz kadınlar ölümlü bide kadınlar öldürür şeytan öldürmez :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2008 ben bu konuyu acani burdan utanmadan tebrik ederim de ayakta da alkislarim ben sewdim bunu ehehe gerci erkegim ama olsun kadinlari da sewerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 eheheheh kadınlar akıllı varlıklardır;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
helin Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 güzelmiş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wireles Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Bu dünyanın işi işte şeytan ve kadın. olmazssa olmaz ikili. Şeytanınız bol olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiMaSKe Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2008 kadınlar şeytan olabilir ki ben de en çok şeytanları severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wireles Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 onun için bol olsun dedim ya . Hayrını gör. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2008 evet fark yok , yada kadın varken şeytane ihtiyaç bile kalmaz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.