Sensible Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2008 Geçen gün astral çalışması yaptım....Uyuya kaldım...Ama sanki evde tuvalete gittim uyuduğum sırada,orda yeşil değişik bişey gördüm...Sonra geldim yatağıma yattım....Sanırım bilinçsiz bi şekilde astrale çıktım....Kalktığımda kalbim yerinden çıkacakmış gibi çarpıyordu...Dedim herhalde bişeyden korktum falan...Sakin ol falan diyorum kendime düzelmiyor...Yerinden çıkacak gibi oldu hiç böyle bişey yaşamamıştım...Kalp krizi falan sandım....Hastaneye falan gitmeme gerek olan bi drum var mı?Yoksa Astral sırasında falan olan bi drum mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Kalbin hızlanması astraal seyahatte çok sık rastlanan bir durumdur.O bölgedeki kalp çakrasının harekete geçtiği şeklinde yorumlanır.Pek çok insan kalp atışlarının hızlanması yüzünden kazandığı derin bilinci kaybeder ve astral seyahate çıkamaz.Aslında güm güm atan şeyin kalbin değilde çakran olduğunu düşünmek senin endişelerini giderecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
satanic Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2008 evet, benim de kalbim çok hızlı atıyor ama hiç çıkamadım. Yeniden denicem. Astrala çıkıca yazarım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2009 aynısı bugün banada olduu...bende kalp krizi sandım hehhehe:D... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Arkadaşlar lütfen bir işe kalkışırken önce o konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduktan sonra uygulamaya geçelim.Sonuç olarak bu işler şaka değil ve astralde çok temel bir bilgi olan kalp çakrasının harekete geçmesi sonucu insanın kalbinin yerinden çıkacak gibi olması bilgisini bilmeden bu işe kalkışmayınız.Astralde önce bilgi gelir sonra tecrübe.Tabiri caizse cin olmadan adam çarpmaya kalkmayalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Arkadaşlar lütfen bir işe kalkışırken önce o konu hakkında yeterli bilgiye sahip olduktan sonra uygulamaya geçelim... dediğin gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuju Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2009 O sırada kalbin yerinden çıkıcak gibi olmuş olabilir , doktora gitmen neden gereksin ki , kalp krizi geçiriyo olsan merak etme şuan gözlerini hastanede açardın zaten olan olmuş , biten bitmiş... Bak dalgana sen.. Ama AnDMe nin dediğini yüzde yüzzzz katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.