beyazkin Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2008 Dün Sinema bölümüne açtığım ' http://www.gnoxis.com/forum/ilginc-ve-komik-resimler/25333-bir-tutam-nostaji.html#post332100 ' adlı konunun akşam saatlerinde 'ilginç ve komik resimler'e atandığını gördüm.. Açtığım konudaki tüm Fotografların YEŞİLÇAM Sanatçılarına ait olması sebebiyle Sinema bölümünü seçmiştim! Yani bu durum biraz eğreti gelmekte...arz ettim. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Fotoğrafçılık ve sinema ayrı disiplinler olduğu için böyle birşey yapılmış olabilir.Ayrıca keşke pm yoluyla ulaşsaydın daha sağlıklı bir iletişim yolu olurdu bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 beyazkin pm ile soruna cevap verdim. Başka sorun ya da eleştirin olursa pm'le ulaşabilirsin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Teşekkür ederim Bu başlık : HÜKÜMSÜZDÜR .. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Üstelik de uydurmasak... Sezen Aksu, Cihan Ünal, Müzeyyen Senar, Muazzez Abacı, Oya Başar, Nejat Uygur, Yıldırım Gürses, Zeki Müren, Ayşen Gruda, Bilge Şen, Ahmet Gülhan, Cem Karaca, Barış Manço, Emel Sayın... Kimsenin sanatçı kimliğini (hele o yılların koşullarında) eleştirmek gibi bir niyetim yok ama hasbelkader 2-3 filmde oynayan herkes mi Yeşilçam'a mal olmuş? O zaman Yavuz Turgul'un bütün filmlerinde görünen Cevat Çapan usta da oyuncudan sayılsın bari, hatta naçizane ben bile... Öhöm. Fotograflarda Yeşilçam yok değil, ama aslen tam da başlıktaki gibi, bir devrin "nostalji"si var. Bu yüzden de bu başlığın sinema ile ilgisi yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Üstelik de uydurmasak... Saygısızlık olmasın! Yeşilçam da kim sanatçı kim değil? ..değişir! sanatçı tanımlarımızın bir olması beklenemez.. olmadıklarını söylersin...saygı duyarım.. Teşekkür ederim Bu başlık : HÜKÜMSÜZDÜR .. Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Yine ıska. Hem aslen sinema sanatçısı olarak bilinmeyen insanları Yeşilçam'lı diye lanse ediyorsun, hem de onların sanatın başka alanlarında faaliyet gösterdikleri söylenince bozuluyorsun. Nasıl olacak? Elini vicdanına koy: Sezen Aksu, Muazzez Abacı, Emel Sayın ve Müzeyyen Senar sinema sanatçısı olarak mı bilinir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 SCARRED hem söylediğin sebeplerle bölümle alakalı olmaması hem de benzerlerinin İlginç ve Komik Resimler başlığında olması sebebiyle başlığı taşıdım. beyazkin'e de pmle durumu anlattım. Sorun halloldu yani çocuk başlığı açtığına açacağına pişman oldu yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beyazkin Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Elini vicdanına koy: Sezen Aksu, Muazzez Abacı, Emel Sayın ve Müzeyyen Senar sinema sanatçısı olarak mı bilinir? Aynı hareketle tekrar bir bakarmısın o konu içerisinde saydığın isimlerin varlığı ne orandadır Yeşilçam'ın Unutulmaz oyuncuları/Sanatçıları....gibi bişey yazsam kabul derdim... Bir tutam nostaji dedim konu başka yere taşındı ona tamam ...anladım da bu tutum nedir? bir faydası oluyorsa devam edelim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 o konu içerisinde saydığın isimlerin varlığı ne orandadır Başlığa bir daha göz gezdirirsen eminim saydığım isimlerin alıntıladığından çok daha fazla olduğunu göreceksin. Açtığım konudaki tüm Fotografların YEŞİLÇAM Sanatçılarına ait olması sebebiyle Sinema bölümünü seçmiştim! Birkaç bin üyesi olan bir sitede, açıklama amacıyla ve gülümseyerek yazdığım mesajlardaki tutumum yalnızca sana yanlış geliyor sanırım. Başlığın taşındığına, sana da defalarca açıklama yapıldığına göre bu konuyu da temcit pilavı gibi tepelere taşımanın gereği yok. Yukarıda alıntıladığım cümlene ve yapılan açıklamalara rağmen son mesajında iddia görüyorum. Kusura bakılmasın: mesleğimi ve sektörümü kolluyorum. Örneğin çok filmi olmasına rağmen Nuri Sesigüzel'i, birkaç başrolü olmasına rağmen Ferhan Şensoy'u sinema oyuncusu olarak görmüyorum. Gören varsa lütfen buyursun, tartışalım. (Pek bilinmez ama) ödülleri olmasına rağmen Haldun Dormen'i de sinema yönetmeni olarak görmüyorum. Başka alanlarda başarılı olanların çeşitli sebeplerle sinemada boy göstermeleri onları sinema endüstrisinin bir parçası yapmıyor. Bu yüzden "YEŞİLÇAM Sanatçısı" nitelemesini kolay kolay kimseye yedirmiyorum. Derdimi açıklayabildiysem ne mutlu. Benim açımdan bu konunun geri kalanı hükümsüzdür. 1400. mesajımın daha neşeli olmasını isterdim. Miadını ve kotasını doldurmuş olan bu başlığa artık yazmayacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.