boogee Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2008 KAN...susar...GECE...susar... Akşam karmasının oyuncuları sahnededir Çığlık çığlığa güvercinler karışır sessizliklere Birer oyunbozan gibi Oyun da bozulur nitekim GECE sesine eksik bir tek harfle başlar Ruhu açıkta kalmıştır Elleri kuru bir dal gibi Yağmur duası eden çatlak topraklar gibi Tanrının yalvarması gibi kullarına GECE: yüreğim KANa bulandı. Ellerini uzat desem... Yooo, hayır isteyemem bunu. Afferdersin... KAN susar. Hiçbir şey söylemez, söyleyemez. Susar... GECE: yeni değil; aksine çok eski hisler Her gün biraz daha eskiyen... KAN yüzünde bir şaşkınlık, GECEnin gözlerine bakmak ister Bakamaz... GECE bakamaz KANın gözlerine... GECE: yorgun hissediyorum.İçten içe yaşamak... Yorgun hissediyorum. Alabildiğine yalnız... Alabildiğine eksik... Alabildiğine mutsuz... Alabildiğine sessiz... KAN...Susar...GECE...Susar... KAN: gitmeliyim. Burada olmamalıyım Tanrının hatasıyım ben. KANıyorum, KANatıyorum... GECE: var olman ya da yok olman... Hiçbir şeyi değiştirmez... Karşılıksız. Hiçbir şey beklemeden sevmek Sevmek sadece... Eşanlamsız şekilde kırmızı akar siyaha... Yürek KANla akar gider Yürek... Yürek KAN içindir KAN yürek için... GECE: eksik başladım adına. Eksiktin çünkü Daha en başından... KAN: eksiktim. Eksiğim de Zamanın geçmişi ve geleceğinde Sen de öylesin. GECE sıcak taşın üzerine uzanır. Taşa koyar başını GECEyi izler KAN dolu karanlıktan Balkonun dikdörtgen şekline bırakır bedenini Kırmızı ve siyah buluşur yine Dikdörtgenin sıcak taşlarında GECE: evet, ben de eksiktim. Eksiğim de Zamanın geçmişi ve geleceğinde GECE sağına oturur KANın Solunda KAN vardır GECEnin... Solunda KAN vardır Yüreğinde KAN... Zakkum çiçeklerini düşünür GECE Acısız ve KANlı bir ölümün Pembe ve beyaz çiçekleri Ama KAN vardır işte ölümde de... KAN akıp gidecektir GECE bilir İçten içe farkındadır Ama KAN vardır işte GECEnin solunda KAN vardır işte yürekte... GECE: büküldü belim. Aşkın kamburu var sırtımda Yalnızlığın kamburu var... Ellerini uzat desem... Yooo, hayır. İsteyemem bunu. Affedersin... GECEnin en karanlık zamanıdır Yürek KANa bulanmıştır Elleri KANa bulanan bir katil gibi... Son bulacaktır KANın kollarında GECE KAN... Susar... GECE... Susar... Zaman... Susar... GECE biter ve Yürek... Yürek KANla akar gider... Alıntı: Mevsim Kahlıoğulları / Karakalem Sayı:3 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
naughty Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2008 Farklı bir anlatım, çok hoş Eline sağlık Boogee. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Seviyorum bu tarz şiirleri Bu tarz paylaşımların devam eder umarım, çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Cok begendim bogeem cok güzelmis. Tesekkürler:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Zakkum çiçeklerini düşünür GECE Acısız ve KANlı bir ölümün Pembe ve beyaz çiçekleri Ama KAN vardır işte ölümde de... çok güzel....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.