Typhon Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 5, 2008 Bu uyarılara uyun hayatınız daha kolay olsun. http://cdnimages.yonja.com/pics/news/anlasmazlik.jpg * Karşınızdakini dinlemesini bilin. * Sizi dinleyenlerin anlayacağı sözcükler seçin. * İnsanların gönlünü almaktan korkmayın. * Sinirlerinize hakim olun. * Şaka yapacağınız zaman iyi düşünün. * Sürekli dert yanan biri olmayın. * Karşınızdakilerin tepkilerine dikkat edin. * Kaybetme ihtimalini de göz önünde bulundurun. * Gereksiz eleştirilerden kaçının. * Görüşlerinizi başkalarına zorla kabul ettirmeye çalışmayın. * Gürültü yapmayın ancak sesinizi duyurun. * Biri sizinle konuşurken işinizle meşgul olmayın. * Birisi konuşurken, başkalarıyla fısıldaşmayın. * Sözü başkalarının ağzından kapmayın. * Duman makinesi olmayın. * Yerinde, duramayan bir olmaktan kaçının. * Aynı sözcükleri dilinize dolamaktan vazgeçin. * Çift anlamlı sözcüklerden kaçının. * Ne zaman susmak gerektiğini bilin. * Sözünüzü güçlü bir tonla bitirin. * Başkalarını kötülemeyin. * Öğütlediğiniz şeyleri kendiniz de uygulayın. * Yüksekten atmayın. * Herkesin işine burnunuzu sokmayın. * Size akıl danışılmadıkça öğüt vermeyin. * Olduğunuz gibi görünün. * Gereksiz yere zıtlık yaratmayın. * Adil davranın. * Telefonda önce kendinizi tanıtın. * Ahizenin içine doğru konuşun. * Karşınızdakinin sözünü kesmeyin. * Arada bir şeyler söyleyerek dinlediğinizi belli edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2008 oo bu durumda ben çok anlaşılır bi insanım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 sen denedın mı bunları typ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 sen denedın mı bunları typ? Bana soru yöneltmeni çözemedim her açtığım konuyu bana yönelteceksen işimiz var hee ille de merak ediyorsan söyleyeyim; denedim ama işe yaramadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chadra Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Bazıları bunlardan bile alamıyor Yine de sağol (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 * Telefonda önce kendinizi tanıtın. * Ahizenin içine doğru konuşun. Arayan kimi aradığını bilecek şuura sahip olsun bir zahmet Ahizenin başka başka yerlerine konuşan kimse çıksın ortaya len! Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bak adamlar ahizenin içine içine konuşun diyo. Aaa olmaz ki ama! -------------------- Gerçi arayan kendini tanıtsın demiş galiba. Anlaşmazlığı gidermenin 32 yolunu sayan adamı anlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
holymucus Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Denemek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Bunların hepsini aynı anda mı yapmamız gerekiyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.