boogee Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2008 UYARI !! +18, şiddet unsuru, olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar, argo ya da küfürlü sözcükler içermektedir. insanlıktan çıkmış kedi katili bir köpeğin hikayesidir!! evdeyim. yani umarım bulunduğum ev kendi evimdir. hatırlamıyorum. işin aslı şu anda uzandığım yatak benim mi bilmiyorum. anlatacağım hikayenin bile benim olduğundan emin değilim. bana kalırsa kendi evimdeyim. uzun bir yoldan geldim. Taaa Rusyadan. yorgunum. hareketsizce yatıp düşünüyorum. hapsolduğum demir kafesler... boğulduğum girdaplar... yığıldığım duvar dipleri... ve kedim. k deliğindeyim. k deliğindeğiz. miyav diyorum kedi3'e. o da ben gibi hiç kıpırdamadan ölü gibi yatıyor. yaşayıp yaşamadığını anlamak için ayağımla itiyorum kedi3'ü. yaşıyor. kedimin adı bu. kedi 3. bir varlığa çok bağlanmak istemiyorsanız onlara özel isimler takmamalısınız. kedi 1, sevgili 4, arkadaş 7 gibi isimler acı çekmenizi minimuma indirger. kedi 3 dün riskli bir ameliyattan çıktı. hayati tehlikesi hala devam ediyor. evim yaşadığım binanın yedinci katında. balkondan aşağıya atlayan kedim tam 8.4 dört saniyede bahçeye çakıldı. dört ayak üstüne. yeni tanıştığım veteriner 9'un tezine göre, kedi3 balkon korkuluğuna konan bir kuşu yakalamak için zıpladığını anda kuş havalanmış ve hayvancağız hızını alamayarak balkondan aşağıya uçmuştu. iki kırık ayak kemiği, beyin sarsıntısı, çarparak durmanın sebep olduğu içorganların esneyip yer değişiminden kaynaklı ciddi yırtıklar. trajik bir durum. kedimin kuş peşine düştüğü falan yoktu. bundan önceki iki seferde olduğu gibi kedi3'ü aşağıya ben attım. tüm çırpınmalarına ve ciyaklamalarına rağmen onu yedinci kattan aşağıya bıraktım ve ardından kaç saniyede çakılacağını öğrenmek için kronometreyi çalıştırdım. 00:00:01... 00:00:45... 00:01:57... serbest düşme. 00:02:07 00:03:14 00:03:21 olgunlaşmak için önce yükselip sonra dibe batmak gerek. 00:04:32 00:05:48 önce hepliği yaşayıp sonra hiçliğe varırsanız artık daha fazla rezil olamazsınız. acı çekmeli. 00:07:18 00:07:59 00:08:04.. yerçekimi, newton'un laneti. çocukken bana söylendiğine göre kedi öldüren biri ölen her kedi karşılığında yedi camii yaptırmalıydı. gelecekte yirmibir tane camii yaptırabilecek kadar zengin olursam bu borcumu tanrıya ödemek isterim. kayıtlara geçsin. ilk kedimin, ilk aşağı düşüşüyle hiç bir ilgim yoktur. yeni veterinerimin uydurduğu hikaye belki onun için gerçekten geçerliydi. hatta ilk kedim kedi 1'i ağzında kanlar içinde gördüğümde sadece altımda şortla üstüm çıplak bir şekilde veterinere koşmuştum. başkentin en seçkin sokaklarından birinde üstü çıplak şekilde en yakın hayvan kliniğine koşan bir kedi sahibi veteriner 1'i oldukça duygulandırmıştı. veteriner 1, kedi 1'i hayata döndürmek için yoğun bir ameliyat telaşı içindeyken ben 500 miligramlık sıvı ketamin HCI yı onun dolabından aşırıp yeni bir dünyaya merhaba demeye hazırlanıyordum. kedi katliamlarına işte böyle başladım. kayıtlara aynen böyle geçsin: ilk ketamin hırsızlığımda planlanmış hiçbirşey yoktur. seri kedi katili olmaktan pişmanım. eğer kolluk kuvvetleri diğer uyuşturuculara ulaşmayı daha kolay hale getirirse bu katliamlara bir son vereceğim. herkes üniversite 2.sınıfa kadar sigara dahi içmemiş bir adamın şimdi nasıl uyuşturucu hırsızı olabildiğini soruyor bana. çünkü o zamanlar en büyük uyuşturucuyu kullanıyordum. önce aile, sonra toplum, hormonlarım çalışıp cinsiyetin farkına vardıkça da aşk. aşk yer yüzündeki en büyük uyuşturucudur. büyük biladerin yaptığı en doğal uyuşturucu. insanoğlunun cennetten kovulmasının başlıca sebebi adem'in kanında dolaşan uyuşturucunun yarattığı sorumsuzluk duygusudur. 'elma mı? tabi ki de yiyebilirsin hayatım!!!' her neyse. bana geri dönelim. az önce rusyadaydım. sevgilimin gelme demesine rağmen rusyaya gittim. ve inince aradım. açmadı. ben de Grozni'de Shop adında bir bara oturdum. bir bira söyledim kendime. iki bira... üç bira... ilk biramın adı sinem'di. ikincisi aylin üçüncüsü selen. izmirden bir arkadaşımı aradım rusya numarasını açmayan sevgilim izmirin kodunu görünce açar diye düşündüm ve ona sevgilimi aramasını ,Grozni'de Shop adında bir barda kendisini beklediğimi, akşama kadar gelmezse cebimdeki tüm parayı bir kumar makinesinde harcayacağımı söylemesini istedim. tam selen2 yi bitirmiştim ki sevgilim bardan içeri girdi. sevgilim 17 de diyebilirdim ona ama sıradan bir isim vermek için artık çok geçti. bileklerimi kesip küveti acıyla doldurmaya hazırdım çoktan. bir dakika, bir dakika... bu benim hikeyem değildi. bu camel'in bana anlattığı bir anısıydı!! ben henüz bu kadar delirmiş olamazdım. evdeyim diyordum. kendi yatağımda yatıyorum. elimdeki son ketamini tavada pişirdikten sonra bir parça stikrinle birlikte kedi3ün mamasına koyuyorum. acıları dindirmenin bildiğim en etkili yolu. biraz zehirli mama ve üç line ederinde toz ketamin. bazı veterinerler ketamin konusunda oldukça katıdır. ketaminin durduğu kilitli dolaplarınan gerekli malzemeyi alıp dolabı tekrar kilitlerler. üstünüzün çıplak olması, ağlamanız, durmadan kediniz hakkında sorular sormanız bile dikkatlerini dağıtmaya yetmez. siz de artık ketamini bırakıp bildiğiniz başka ilaçlara yönelirsiniz. işte stikrin bu ilaçlardan biridir. belediyeler tarafından sokak hayvanlarının zehirlenmesinde kullanılan stikrin, küçük dozlarda gerçekten sağlam bir uyarıcıdır. 15 mg. stikrin, vücudunuzdaki tüm kasları kasarak 20 dakika içinde acıyla ölmenize yetecek bir dozajdır. 8-10mg stikrin tatlı bir uyuşukluğu, gereksiz heycanmaları, anlık refleksleri, buğulu görüntüleri, anlamsız sesleri, ölme paniklemelerini yaşamak için yetecek bir dozajdır. eğer açsanız basmalı kalem uçlarından 0.5 ucu alın ve ucu stikrinin tüpüne batırın. çıkardıktan sonra hafifçe sallayıp yalayın. bu işlemi 4 defa yapın. unutmayın, ölmekle yaşamak arasında birkaç damla fark vardır. eğer son 3 saat içinde yemek yediyseniz basmalı kalem uçlarından 0.7 ucu alın ve ucu stikrinin tüpüne batırın. çıkardıktan sonra hafifçe sallayıp yalayın. bu işlemi 3 defa yapın. unutmayın, elenmekle eğlenmek arasında birkaç damla fark vardır. eğer komşularınızdan birinin sizi kurtarması için tanrıya dua edip, yalvara yalvara ölmeyi istiyorsanız basmalı kalem uçlarından 0.9 ucu alın ve ucu stikrinin tüpüne batırın. çıkardıktan sonra hafifçe sallayıp yalayın. bu işlemi de en az 3 defa yapın. unutmayın, sonsuza kadar uyumakla günün sonuna kadar uyuşmak arasında birkaç damla fark vardır. kayıtlara aynen böyle geçsin: bilmediğiniz herhangi bir hastalığınız yüzünden ya da yanlış uygulamanın sebep olduğu doz aşımından ya da bilinçli olarak intahar etmek için bu ilaçları kullandıktan sonra geberip giderseniz bunlardan beni sorumlu tutamazsınız. yazının başında onsekiz yaş sınırını, olumsuz örnek olabilecek davranışlar içerdiğini, argo ya da küfürlü sözcük kullanıldığı konusunda sizi uyarmıştım. ve dikkat ettiyseniz şu ana kadar hiç küfür etmedim. artık herşey açıkça anlaşıldığına göre hadi şimdi siktirip gidin :.:.Alıntı.:.: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Şiddet edebiyatta ve gündelik hayatta sevmediğim bir olgu. Ama bu yazının anlatımı , kurgusu , yazarının seçtiği cümleler bir çırpıda kendinii okutuyor. Oldukça hoş bir mini öykü teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Pek güzel bir öykü olmus. Gercekten de bir cırpıda okutuyor kendini. Tesekkürler bogee:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 değişik... etkileyici:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2008 sadist bir mantığı var..anlatım şekli ilginç olmuş...güzel bir tarz...sadist edebiyat her ne kadar, bazı çevreler tarafından rahatsız edici bulunsa da, edebiyatın en yaratıcı tarzı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2008 site de bulunan diğer yeraltı ve sadist edebiyat örnekleri için aşağıdaki linklere tıklayın.... http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/24963-tarih-tekerrur-etmez-bunu-hangi-manyak-soyledi.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/25218-kanatlari-budanikliga-yazgili-bir-intihar-girisimi.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/25170-yercekimsiz-ortamda-sizofreni-%3B-kucuk-iskender.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/24965-monolog-maketi-%3B-kucuk-iskender.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/24964-benden-ne-imal-edebilirdin-ki.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/25197-bugun-gunlerden-sali-seckini-op-benim-icin.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/24593-kendinden-nefret-etme-rehberi.html http://www.gnoxis.com/forum/not-defteri/25372-kan-ve-gece.html bunlarda site de bulunan yeraltı edebiyatı ve sadist edebiyat örnekleri..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 bir varlığa çok bağlanmak istemiyorsanız onlara özel isimler takmamalısınız. kedi 1, sevgili 4, arkadaş 7 gibi isimler acı çekmenizi minimuma indirger. çok zekice bir yaklaşım teşekkürler arkadaş 5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 sadist bir mantığı var..anlatım şekli ilginç olmuş...güzel bir tarz...sadist edebiyat her ne kadar, bazı çevreler tarafından rahatsız edici bulunsa da, edebiyatın en yaratıcı tarzı.... katılıyorm we en dikkat çekici tarzı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 sadist edebiyat ya da genel anlamıyla alırsak yeraltı edebiyatı, ilk doğduğu zamanlar, polisiye edebiyat gibi bir akıbete uğramış ve klasik edebiyat çevreleri tarafından dışlanmıştır ama zaman içinde verilen ürünler ve sanata getirdiği yaratıcılık ile kendisine ilk zamanalr verilmesi gereken ama verilmeyen itibarı almıştır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Yeraltı edebiyatını ayrı tutmuşumdur her zaman,hiçbir kaygı gütmeden yapılan birşeydir çünkü çoğunlukla,kelimenin tam anlamıyla amatörce,severek,yani bir nevi sanatçı için sanattır sadece.Gnoxiste de gün geçtikçe daha çok ilgi görmesi gerçekten çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.