astralruh Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2008 http://img510.imageshack.us/img510/337/9758312197by2.jpg Yazar : Denning & Phillips Yayınevi : New Age Yayınları Basım Tarihi : Ekim 2003 Farkında olmadan bazı insanlar çevrelerinden enerji çekerler. Böyle insanların yanından ayrıldığınızda kendinizi bitkin ve yorgun hissedersiniz. Bir başka tehlike de, çevrenizden gelen negatif eneji partikülleridir. Fiziksel ve ruhsal sağlığımızın bozulmasına neden olan bu koşullara karşı durabilmemizin tek bir yolu vardır: Auramızı güçlendirmek... "Pratik Ruhsal Korunma Teknikleri" ile Auranızı güçlü bir kalkan haline getirebilirsiniz. Böylelikle Auranız sizi sarıp sarmalayan koruyucu bir manyetik olana sahip olacaktır. Bu tekniklerin kökeni, binlerce yıldız ezoterik ve inisiyatik çalışmalarda uygulanan metotlara dayanır. Şimdi bu metotlar çağımız insanının anlayışına adapte edilerek, yurtdışında "New Age" adını verilen, yeni bir yaşam kültürünün içinde bizlere aktarılmaktadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 almaya değmez bu kitabı çok umutlanarak almıştım ama hayal kırıklığına uğradım 1 sayfalık bir ışık kulesi tekniği var gerisi buna hikaye olmuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2016 Birkaç gündür elimde ve okumaya çalışıyorum ama çok gelişigüzel yazılmış gibi... Konuları öylesine anlatıp geçmişler gibi duruyor. Ya çevirisi çok kötü şekilde yapılmış ya da gerçekten pek derin bilgi vermeyen yüzeysel bir kitap. Aradığımı bulamadım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.