non_serviam Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Ah kadın... Dilimdeki keskin tütün tadı... Ne güzel bir nedensin sen uğruna içmek ve ölmek için... Ne tuhaftır seni tanımayan bir beyaz sayfaya seni anlatmak... Pembe panjurlu bir ev,ve bir köpek hayal edemediğim için seninle, Seni hep hüzünle,seni hep kızılla,seni hep matemle hatırladığım için, Seni her gördüğümde çırılçıplak ağladığımız gece aklıma geldiği için, İzin almadan baktığım için resmine, Ne sevecek ne unutacak yürekliliği gösteremediğim için... Her anason sonrasında,"ama bu son" diyerek kendime seni aradığım için... beni affet... Ah kadın... Bir meksika gecesi yaşamıştık ya seninle... Bir şişe sierra,bol esrar,bol efkar... Ben düşene kadar içmiştim,sen düşünmeyene kadar... Kusmuştum ya hani,acır gözlerle bakmıştın o eskiden hayran olduğun adama... Yıkamıştın beni,burnumda cocukluktan kalma bir dalin kokusu... Yüzünde yine bana teslim olma korkusu... Ah kadın... Ne tuhaf şey seni tanımayan bir şehre seni anlatmak... Sormuştun nereye gittiğimi,unuttum demiştim nereden geldiğimi (?) Sıyrılıp yere düşerken omuzlarından geceliğin, "Ne istiyorsan al ve git" demiştin ya hani... Unuttum demiştim,ne istediğimi (?) Ah kadın... Meleklerin kokması gerektiği gibi kokan şeytan ! Ne güzel bir nedensin anlatmak ve anlaşılmaz olmak için... Ne yakışırdı ayağına o uçuk pembe oje... Sen uyurken konuşurdum en çok senle... Sen uyurken susardın en çok... Ah kadın... Artık ne sesin var,ne de bir adın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.