Depressive Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Sana söylediğim şarkı var ya Evet, evet işte o... Hani yağmura tutmuştum bedenini. Tütünsüz,çıplak,paçaları çamur çocuktum hani. Evet dedim ya, işte o şarkı... Hani sende söndürdüğüm o ilk sigaranın ateşi... Seni kıskandıran Ki kaç gece resminden başka Görmemişti gözüm hiçbir seni, O ömür törpüsü liseli sevgili... Çoğu zaman zil zurna, delikanlı, Dudaklarım kuru sokaktaydım, Sende susuzdun hani... Tamam işte o şarkı, Seni bir bıçak gibi söküp alan, Anlamını bilmediğin kelimelerle Seni anılara saran Ve son hali içler acısı, Terkedilen, deli divane aşık, Yüzüm kıpkırmızı şimdi hani... ... yeter söyleme artık o dedim, o şarkı... ... gecikmiş bir vefa kalıntısı tekrar koklamam seni ve moruna işlemiş o şarkının kurumuş kelimeleri... biliyorum tekrar açmayacaksın tekrar günaydın demeyeceksin kaf dağından üstüne düşmeyecek gezegenler. Ama o katilin sevgili O ecelin şarkı Duydum ki çoktan terketmiş şehri. Gecikmiş bir vefa kalıntısı tekrar koklamam seni Gecikmiş bir vefa menekşem... Söyleme o şarkıyı Öpemiyorum seni... kaynak yok.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 içim burkuldu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 gecikmiş bir vefa kalıntısı tekrar koklamam seni..... güzelmiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 sen benı aglatmaktan hoslanmasanda yapında var aglatıosun . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.