theangelofdeath Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 http://blog.jimmyr.com/Friends_are_More_Dangerous_than_Beer_15_2008.php yapmayın yaptırmayın yazık yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 yaa ne uyku var millette bee....:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 çoğunu yapıpta uyanmıcak olan insn sanmıyrm ama o bebiş olana yazıktır günahtır ne wijdansız ablalar war yaa :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 sadece uyku yok alkolde var çoğunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 inanmıyorum yaa çok kötü bir durum ama bir yandanda bazıları mide bulandırıcı aman öle biri benim elime düşmesinn :Dabi manyaklar yavv valla çok deliler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 eee ne demişleer içme kulum bulursun zulum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 walla en sondaki smokinli çocuk bitik durumda hamamdan 1 ay çıkamaz o Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asuz Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ne bu yaa bana yapsalar hepsını bogazlardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
karkanya Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 bunları biliorum daha beterlerini de gördüm:D ama sarhoş olup sızarsan olucaa budur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2008 bana da benzer bir şey yapmışlardı... yarım şişe tekirdağ lise sondayken beni de onlar kadar sarhos edıyordu =) o fotoğrafları silmek çok zor olmadı ama mutluyum ki kız partisindeydik =) en azından dostlarımdan başka resil oldugum yoktu çevremde... saçlarımın amerikan salatalı zamanını ise düşünmek bile istemiyorum =) iyi ki duşa sokmuşlar diyicem ama sonrasında sağolsunlar eşek şakaları kurtulması zor bir hal almıştı :D onların sarhos olması işime gelmedi değil ama kamerayı benim çantama koymuşlar :devil: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.