Jump to content

Histerik Psikoz Nöbetleri

boogee

Önerilen Mesajlar

Dövüş kulübü'nde Brad pitt'in hipagojik halüsilasyon olduğunu, Edward norton'un narkolepsi yüzünden gördüğü sandığı birini canlandırdığını zaten biliyorsunuzdur.

Gizli pencere filmindeki shooter karakteri johnny depp'in beyninin ona oynadığı bir oyun.

Olağan şüphelilerdeki Kyzer söze'yle hikayeyi anlatan Verbal da aynı adam.

Bütün bunları yazıyorum çünkü herhangi birini izlemediyseniz sonu böyle bitecek.

Bunları yazdım çünkü geleceği önceden bilmenin bir süre sonra verdiği hasarları biraz olsun anlamanızı istiyorum.

Şaşkınlık yok, Tepki yok, Refleks yok. Sadece durağanlık.

Öleceğini gördüğüm birinin ölmesinin artık bende üzüntü yaratmasını beklemeyin. O aşamayı geçen hafta geçtim. Kalp krizi geçirmeden iki gece önce ondan bir miktar borç aldım. Acısını bedenimi uyuşturarak unutmaya çalıştım.

Yarın balkondan düşüp parçalara ayrılacak kızın çakılacağı yere işiyordum nerdeyse.

Geçen gece sevişmeyi düşündüğüm parkın gelecekte toplu bir mezar olması şanssızlıktan başka bir şey değil.

Bunları bildiğim için bunları yapamam. yapamam çünkü geleceği görmek beni yüce bir varlık haline getirdi ve tanrıya inanmaya başladım.

Hatta tanrının küçük oğlu olduğumu düşünüyorum ve buna inandıkça ileride saplantı haline gelecek olan megalomanik sanrılara yakalanacağımı bilmek beni somatik sanrılara sokacak.

Ayrıca altıncı his filminde Bruce wilis bir ölü. Bunu bilin. İzlemediğiniz filmlerin hepsini mahvetmeye kararlıyım.

Ama benim berbat hayatımın yanında duyacaklarınız hiçbirşey.

Çoğunuzun bu filmleri izleyemeyecek kadar uzun yaşamayacağını görmeye bile alıştım.

Sizin için yas tuttum.

Ölürken yanınızdaydım.

Elinizi avuçlarıma aldım. Öldükten sonra gözkapaklarınızı kapattım.

Ben... tanrının küçük oğlu... isa'nın kardeşi... insanların yalancı demelerini hazmedemeyip köprüden atlayacak olan talihsiz ben...

Şu anda üstünüzde koyu renkli birşey varsa, atlet giymiyorsanız, sigara içiyorsanız ve sigarayı yaktığınız çakmak saydam renkteyse üzgünüm...

O araba size çarpmadan tanışabilseydik keşke.

Sakat kalacağıma keşke ölseydim diyecekler bu yazıyı okurken işaret parmağının kenarındaki derileri yiyip sigarasını kibritle yakacak olanlar.

Bütün bunları bir delinin saçmalıkları diye düşünenler için yapabileceğim bir şey yok. Son çıkışı az önce kaçırdınız. Hala bana inanmadığınızı biliyorum ama güzel bir hafta geçirmenizi öneririm.

Bilginin yarattığı baskı ellerinizi titretmez. Ses tonunuzda iniş çıkışlar yaratmaz. Sizi terletmez.

Bilmenin yarattığı baskının dışa vurumu onu yalanlamaktır.

Görmediniz, duymadınız, söylemediniz, okumadınız, o anda orada değildiniz, hiç birinden haberiniz yoktu.

Bildiğiniz tek şey hiçbirşey bilmediğinizdi.

Hala izlemediyseniz testere filmindeki katil, ayaklarından zincirlenen iki adamın hapsedildiği odada yerde yatıp ölü numarası yapan herif.

Ve daha vaktiniz dolduğu için izleyemeyeceğiniz bir çok film.

Ve daha okuyamayacağınız bir çok kitap...

Örneğin old boy.

Örneğin 88 dakika.

Örneğin beyin avcıları.

Örneğin ninni.

Örneğin puslu kıtalar atlası.

Toplumsal mesajlar vermiyorum. Sınıfsal dengesizleri eleştirecek zamanım kalmadı. Bizi nasıl aptallaştırdıklarını anlatacak kadar vakit yok.

Sadece yakında öleceğinizi gördüm diyorum.

Tarih:14-07-2100. Saat 14:21 ve üç gün sonra alkol komasına girip ölecek bir arkadaşımı görmem gerek.

Şimdi gidip ondan biraz borç almalıyım.

Ölümünün acısını yine uyuşarak unutmalıyım.

Alıntıdır..

Yazar: geppetto

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Şaşkınlık yok, Tepki yok, Refleks yok. Sadece durağanlık."

Sanırım geleceğe dair bütün olasılıkları uykusuz geceler boyunca aklınızda evirip çevirerek bütün sonuçlara kendinizi hazırladığınızda da aynen böyle oluyor,her gün ve gece,nefes aldığım her an-evet rüyalarımda bile- yaşıyorum bunu

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...