Jump to content

Neden Sigara İçiyorsunuz?

theangelofdeath

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

valla ben dişlerimi fırçalamak için içiyorum :D bu da bi sebepde genelde düşünmem gereken konular olduğu zaman içiyorum.

siz???

Yanıtlama zamanı:

Sigara içmek insan ömrünü makul bir seviyeye indirger,işte bu yüzden içiyorum.Biraz da kendi ciğerlerime tecavüz ederken zevk alıyor olmanın ironisini deneyimleyebilmek için...

Yanıtlama zamanı:

hem elime yakışıyor,hem içince bir nevi uçuyorum ve rahatlıyorum,hem ölmek için içiyorum bir nevi intihar,hemde tadını beğeniyorum o dumanın kokusuna hastayım zaten ama tek sorun para yetişmiyor yaww yani kısaca binbir türlü sebebi var ...

Yanıtlama zamanı:
hem elime yakışıyor,hem içince bir nevi uçuyorum ve rahatlıyorum,hem ölmek için içiyorum bir nevi intihar,hemde tadını beğeniyorum o dumanın kokusuna hastayım zaten ama tek sorun para yetişmiyor yaww yani kısaca binbir türlü sebebi var ...

Sen sigara mı iciyosun:blink: geliyo oklava:rofl: yavrum daha yasın kac senin(ben 14 biliyorum)ne sigarası yahu:mad:

Yanıtlama zamanı:

3 senedir kullanıyorum mutluyum huzurluyum kendisini çok seviyorum bir ara abartıp günde 2 paket felan içmeye başlamıştım sonra kan kusmaya başlayınca bari 1 paket azaltıyım dedim doktor direk bırak ciğerlerin kötüye gidior dediysede bir paket azaltmakla yetindim ..:D

ama tavsiye etmiorum kimse başlamasın

Yanıtlama zamanı:

moralim bozukken canım sıkkınken kendini zehirlediğimi bilemnin mutluluğu rahatlattığı için ama normalde içmiorm extra durumlarda içiorm bu ara yine sinirlerim hop hop hopladıı için içiorm ama bırakıcam yine :)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...