theangelofdeath Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 valla ben dişlerimi fırçalamak için içiyorum bu da bi sebepde genelde düşünmem gereken konular olduğu zaman içiyorum. siz??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Sigara içmek insan ömrünü makul bir seviyeye indirger,işte bu yüzden içiyorum.Biraz da kendi ciğerlerime tecavüz ederken zevk alıyor olmanın ironisini deneyimleyebilmek için... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 zararlı biliyorum ama seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Elime yakışıyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ölmek için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
huuzur Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ne gerek var olmeye bıraktım cok mutluyumm bıranın tadı bıle degıstıı be cokk gusell . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 hem elime yakışıyor,hem içince bir nevi uçuyorum ve rahatlıyorum,hem ölmek için içiyorum bir nevi intihar,hemde tadını beğeniyorum o dumanın kokusuna hastayım zaten ama tek sorun para yetişmiyor yaww yani kısaca binbir türlü sebebi var ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 gnoxis dumansiz havasahasidir içene 63ytl ceza var dikkat edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 hem elime yakışıyor,hem içince bir nevi uçuyorum ve rahatlıyorum,hem ölmek için içiyorum bir nevi intihar,hemde tadını beğeniyorum o dumanın kokusuna hastayım zaten ama tek sorun para yetişmiyor yaww yani kısaca binbir türlü sebebi var ... Sen sigara mı iciyosun:blink: geliyo oklava:rofl: yavrum daha yasın kac senin(ben 14 biliyorum)ne sigarası yahu:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ihtiyaç... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cheriour Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 arkadaşta gördüm canım çekti Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Sanırım en çok da salak olduğum için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melody Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 valla yemekden sonra iyi gidiyor:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 valla bende 14 yaşındayım 1.5 2 yıldır hergün bırakıcam diye içiyorum:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aperon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 hayat sigaradan daha zararlı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 düşündüğüm şeye odaklanmamı sağlıyor ve seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Ben içmiyorum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 el oyalamak için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Sevdiğim için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kithy Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 3 senedir kullanıyorum mutluyum huzurluyum kendisini çok seviyorum bir ara abartıp günde 2 paket felan içmeye başlamıştım sonra kan kusmaya başlayınca bari 1 paket azaltıyım dedim doktor direk bırak ciğerlerin kötüye gidior dediysede bir paket azaltmakla yetindim .. ama tavsiye etmiorum kimse başlamasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampire Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 bn snrlenince içiorm snrmin geçtğini düşünüorm içrkn... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 ben içmiorum ciğerlerimi de kendimi de çok seviorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 nikotin gereksinimini tamamlamak için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pholymnia Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Tekel'e karşı bir sempatim var... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 moralim bozukken canım sıkkınken kendini zehirlediğimi bilemnin mutluluğu rahatlattığı için ama normalde içmiorm extra durumlarda içiorm bu ara yine sinirlerim hop hop hopladıı için içiorm ama bırakıcam yine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.