Jump to content

Delik

boogee

Önerilen Mesajlar

pencereleri kapattım ve gazı sonuna kadar açtım.

içimde bir deli var. içimdeki deliyi öldürmem gerek.

uyuşmadan önce iyi bir banyo yaptım. abdest aldım. evet tanrıdan korkuyorum.

evet onun karşısına pis çıkmak istemiyorum. beni affedebilecek misin tanrım? ben karşılaştığım tüm olanaksızlıklar, hiç işlemediğim halde üzerime kalan bütün suçlar için seni affettim.

isteyerek girdiğim bütün günahlardan da bu deli sorumludur.

banyodan çıktım. temiz iç çamaşırları giydim. üstümde gömlek, altımda ütüsü jilet gibi bir pantolon, boynumda kravat.

evet insan tanrısının karşısına böyle çıkmalı.

bir davaya girer gibi ciddi.

buluşmaya gider gibi hazırlıklı.

saçlarımı taradım, sakallarımı kestim. oturup zehirlenmeyi beklerken tırnaklarımı bile yedim.

odadaki koku gittikçe çirkinleşiyor. ama ölüm kokusu değil bu.

doğalgaz aslında kokusuzdur. zehirlenme tehlikelerini azaltmak, kaçağın hemen farkedilmesini sağlamak için içine çürük sarmısak kokusu veren THT ve TBT maddeleri katılır.

ölürken bunu düşünüyorum.THT ve TBT!! ve bir yandan da sigara içiyorum.

Hayır çakmağı yakmadığınız sürece sigara ateşi patlamaya yol açmaz. hiç söndürmeden art arda yaktığınız sigaralarla keyifli bir ölüm yaşayabilirsiniz. korkmayın deneyin...

daha gereksiz neler okudum, neler duydum kimbilir?

eğer mum yapmak isterseniz oda sıcaklığında erimesini engellemek için içine yüzde beş oranında stearine koymalısınız. ve asla alev alan bir parafinin üzerine su dökmeyin. petrol kaynaklı olan parafin yanarken yağla aynı tepkiyi verir.

oturup tövbe etmem gerekirken işte aklımdan geçenler bunlar.

tanrım affet beni. gerçekleşmesi için sabahlara kadar dua edipte yapmadığın şeyler için ben affettim bile seni!!

tamam.tamam.

olayı daha da ironikleştirdiğimin farkındayım ama daha fazla yapmayacağım. zaten olay hiçte böyle gelişmemişti.

pencereleri kapattım ve müziği sonuna kadar açtım.

içimde bir delik var. içimdeki deliği dikmem gerek sadece.

Alıntıdır..

Yazan: geppetto

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...