panizzi555 Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 bır ruya gordum bırazda hıslerımle bırlıkte yakın oldugum bı dostum kız arkadasımın babası trafık kazası gıbıbıseyler gordum.soyledım kıza ve kapandı konu gecen cumartesı. sonra babası bılmıyo buolayı persembe cuma kendını kaza yaparken gormus 2 ayrı gun ve ruya.. dun aksam kardesı kaza yapmıs bırıne carpmıs.. bu nasıl bır ıletıısmdır arkadaslar ya kanallarlamı ılgılı yada bu bagıntı nasıl olabılır tesekkurler sımdıden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2008 Çok ilginç konular açıyorsun ama keşke biraz daha anlaşılır yazsan... Kollektif bilinçle ilgili bir etkileşim olabilir bu,bazen oluyor böyle şeyler hayatımın bir döneminde ben de sıkça yaşamıştım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 kollektif ama aynı anda olmazmı?aynı zaman dılımınde?ben olesıne bısey gordum ve kızda buyuy vardı onu soyledım fakat ınanmadı.sonrasındada salı cars bazı rıtuellerle dostlarım korumaya calıstılar azcık kızı.cunku ben ona bısey olmasından korkmustum.salı cars bu oldu. ben unuttum sonra.babası pers cuma gormus.. ve olay cumartesı olmus. ben degıl olaylar ılgınc bende sasırıyorum zaten herkez gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ben hiç bişey anlamadım walla anlayan anlatsın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 bende sayısalın numaralarını aldım rüyamda ama çıkmadı vallaha rüyalar konusunda pek öle derin düşünmemek lazım bana göre bilinç altı ne diyelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 bır ruya gordum bırazda hıslerımle bırlıkte yakın oldugum bı dostum kız arkadasımın babası trafık kazası gıbıbıseyler gordum.soyledım kıza ve kapandı konu gecen cumartesı. sonra babası bılmıyo buolayı persembe cuma kendını kaza yaparken gormus 2 ayrı gun ve ruya.. dun aksam kardesı kaza yapmıs bırıne carpmıs.. bu nasıl bır ıletıısmdır arkadaslar ya kanallarlamı ılgılı yada bu bagıntı nasıl olabılır tesekkurler sımdıden Geçmiş olsun ilk önce Sanırım aranızdaki enerji birbirine uyumlu, haberci rüyada olabilir gördüğün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 tesekkurler safıra sızın yorumlarınız herzaman ıyıydı nasıl bır habercı pekı?yanı aynalar falan anlamı?butunun anlamı?sagolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Safira Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 tesekkurler safıra sızın yorumlarınız herzaman ıyıydı nasıl bır habercı pekı?yanı aynalar falan anlamı?butunun anlamı?sagolun Şöyleki eğer aynı enerji alanınız varsa karşındaki insanın başına iyi veya kötü gelebilecek şeyleri hissediyorsun veya rüyanda bu olay gerçekleşmeden görebiliyorsun, birdaha ki sefere gördüğün rüyaları eğer anında paylaşırsan ben sana yorumlayarak rüyalarını elimden gelen yardımı yapabilirim.Bu arada bu aanlattığın rüyan neticelenmiş yani artık kaygılanmana gerek yok için rahat olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 ama ruyayı babası gordu kızla ben arasında degıl onla bı bagımmı var acaba yok saka tabıkı kafayı yemezsem cozucem dun aksam bısuru sey daha oldu cunku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.