theangelofdeath Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2008 http://www.ebaumsworld.com/video/watch/3527/ ilginç bir video... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Claudia Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Denizlerden korkulur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alev Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 gerçekten ilginçmiş çok sağol yaa ama niye yalan söyliyim korktum bee zaten denizleri çok severim ama korkarımda boğulmaktan değil ama içindekilerden korkuyorum...:(utandım be.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 :blink: köpek balığı daha ürkütücü ama şaşırdım ya way anasını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.