panizzi555 Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2008 buna ne dıceksınız arkadaslar en son ve guncel kehaneti gercekten yenı surecın baslangıcımı?gecenlerde bızım hukumetın destekledıgı en son aday oldugunu soyluyolardı bunun bı nedenı olabılırmı ayrıca? http://msnyasam.milliyet.com.tr/msnDefault.asp?url=http%3A%2F%2Fwww%2Emilliyet%2Ecom%2Etr%2FDunya%2FSonDakika%2Easpx%3FaType%3DmsnSonDakika%26Kategori%3Ddunya%26KategoriID%3D%26ArticleID%3D1013727%26Date%3D10%2E11%2E2008%26b%3DObamayi%2520bilen%2520kahin%3A%2520Amerika%2520cokecek%26ver%3D29%26reftype%3D1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 eğer bu gerçek olursa dünyanın sonuna bişey kalmadı demektir. ne diim. kehanetlerin hepsi felaket habercisi. bi iyi kehanet yok yaa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 vanga'ya ben de inanıyorum. atom bombası kullanılırsa evet dunya felaketle sevişecek ama göreceğiz... yeni bir dunya felaketle de gelse gelmeli artık... ben artık acıların atomdan ve diğer tüm silahlardan daha büyük olduğunu görüyorum. dünya değişmeli ve kendine dönmeli... temiz kalan bir parça toprak bile dünyayı kurtarmaya yetecektir... sevgi ve saygılarımla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 İllaki iyi olması için bi felaketin mi gelmesi lazım. eğer böyle giderse hiç bizaman iyi olmicak bence. herşey insanların elinde. Bu dünyayı iyi hale getirmek istiyo olsalar başka şekilde de gerçekleştirebilirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 2009 kavgası donuyodu bıryerde o arkadaslarıda buraya beklıyorum belkıde cok yakın evet arkadaslar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aperon Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 nedense kehanetlerde ben ve dünyayı ele geçirme planlarım yok: )))sahi ilgiç...dedikleri gerçekten olacaksa bosuna okuyom: ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ptanyetu Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 vanga kehanetleri maya takvimi sanırım bişeylerin sonunun habercisi.inanıyorum inanmıyorum demek gereksiz bence zaten herşey ortada kaç yıl kaldıki dünyanın batmasına? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 ben ısterdımkı yenı bı konuda herkes bı senaryo olsun yanı 2009da bu olcak ve bızneyapabılırız.oyle bıdurumda bı sıstem bı grup bıcokseye hazır halde bekleyen neyın neolduguna calısmıs foton kusagı yada savaslar yada yprunge degısımlerı cunku herkes bısekılde etkılenıyo mecbur etkılencek..yeraltı bıle hareketlenmısken..sarsıntılar bu ara bayagı arttı mesela oncude olabılır..hepsını derleyıp toplasak suraya gırınce vangada dahıl tartısılsa geyık makara yapmadan ınanın bazen oyle konular oluyokı bu vangada ensonuna kadar superdı oylebıseyler cokguzel olurdu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Asakura Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Kehanetlere göre biz ölene kadar zorlu bir yaşam bizi bekliyor.Ekonomik krizler, su sorunu, yiyecek sıkıntısı.Bunlar ülkemizde de yaşanabilir. hmmm ilginç bir zamanda doğmuşuz değil mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2008 hem de ne ilginç yaa. gerçi bu dünyanın geçmişine bakacak olursak hep ilginçliklerle dolu o ayrı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.