raskolnikov Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2008 yalnızım... kimse etrafımda yok... olmasını isteyen de yok..... kimsenin gelmesini istemedim bugüne kadar.... kimseye de git demedim.... gelen hep kendi geldi.... giden de kendi gitti.... ilginçtir, gelende, gidende hep bir şeyler söyledi.... kendilerinin yaptıkları hareketlere hep bir neden buldular... sorduğunuzda, kendilerine göre mantıklı cevabı vardı hepsinin... yaptıkları hareketler için... ben kendimi o yüzden anlamadım hiç, hep düşündüm ama hiçbir sebep bulamadım... yaptıklarım içimden geldiği için yaptım.... hiçbir neden aramadım... bir açıklama düşünmedim... ben yapmıştım çünkü... gerek yoktu bir açıklamaya.... yaptığımı saklayacak değildim ki!.... düşündüm.... düşünmekten helak olana kadar, canım çıkana kadar düşündüm.... yaptıklarıma, söylediklerime, - sizin tabirinizle - mantıklı bir açıklama getirmek için..... canım çıktı... midem bulandı, gidip kustum... uyumadım, hiçbir şeye yoğunlaşamadım.... düşündüm.... sadece düşündüm.... ama aklıma gelen tek cevap; içimden geldi..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 iyi sen cevabı bulmuşsun... eline saglık 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 kızgınım sana sinirliyim.. bi recep ivedik geçiremez sinirimi.. ama napıyım o da içimden geldi.... sadece içimden geldi.. beynine sağlık.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2008 içimden geldi.... gelebilse içimi duyabilsem... teşekkür... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.