mescalin Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2006 HERŞEY KARİZMAMI, KARİZMA NEDİR PEKİ, DURUŞMU, DOKUNUŞMU, KONUŞMAMI, YÜRÜYÜŞMÜ, ASALETMİ, DEHAMI, CESARETMİ,BAKIŞLARMI! NEDİR KARİZMA! BEN BUNU BU KELİMELERE İHTİYAÇ DUYMADAN ANLATABİLİRİM, YA SİZ??? İŞTE ÖRNEKLERİN EN GÜZELİ! BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TOPLANTISINDA, BİRÇOK DEVLET BÜYÜKLERİNİN ARASINDA NASILDA KENDİNİ BELLİ EDİYOR O KARİZMA! RESME BAKIN KİMDEN BAHSETTİĞİMİ İLK SANİYEDE ANLAYACAKSINIZ.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
godess Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2006 kesinlikle katılıyorum,, onca liderin arasında direk kendini belli ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
deniss85 Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2006 süper.. yoruma bile gerek yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
buraQ Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2006 kesinlikle katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yagmur12 Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 buna nasıl yorum yapılırki adam herhaliyle mükemmel itiraf edetim aşığım ben ona Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Hakkaten o resimdeki en karizmatik insan... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 duruşuyla herşeyi belli ediyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Acaba onu gibi bir lideri bir daha görebilecekmiyiz,şimdikileri görünce insan umutsuzluğa düşüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 maalesef devamı yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 onun gibi liderler dünya ya 100 yılda bir gelir.......... bundan önce ki bize nasip oldu........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 tuylerim diken diken oldu.. ilk defa gördugum bi resim sagol mescalin kardesim. birdaha bu ülkenin basına böyle bir önder insan gelecegini sanmıyorum. malesef... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 geçmişte veya günümüzde böyle onurlu, kendinden emin bir lider daha var mıydı acaba... muhteşem............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 arkadaşlar ben bu siteye yeniüye oldum atamız o kadar insan arasında asaletiyle kendini belli etmiş zaten:) ama farkındaysanız olaya çok karamsar bakıyosunuz o olsa bu söylediklerinizi kabul etmezdi! bu ülkeyi hepimize gençlere emanet etti şimdi biz onun gibi birilerini beklemek yerine onu örnek alıp gittiği yoldan ilerlemeyi hedef almalıyız onun gibi olmaya çalışmalıyızzzzz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 ALINTIarkadaşlar ben bu siteye yeniüye oldum atamız o kadar insan arasında asaletiyle kendini belli etmiş zaten:) ama farkındaysanız olaya çok karamsar bakıyosunuz o olsa bu söylediklerinizi kabul etmezdi! bu ülkeyi hepimize gençlere emanet etti şimdi biz onun gibi birilerini beklemek yerine onu örnek alıp gittiği yoldan ilerlemeyi hedef almalıyız onun gibi olmaya çalışmalıyızzzzz [/b] aramıza hoş geldin yardımcımda tayyipin yemini yar istersen indirp bi bak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
albigen Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Şanslı olduğumuzu düşünüyorum.O'nun gibi bir önderimiz var.Manevi varlığına saygı için sadece sevmekle kalmayıp değerlerini daha iyi korumamız gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 keşke su an da turkiyeyi her alanda böyle temsil edebilecek yapıdan bir liderimiz olsa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldenmoon Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2006 asil ve iradeli güçlüyüm diyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 gördüğüm en guzel fotoğraf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 tabikide ATATÜRK cok güzel bir paylaşım cok saol .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2006 ben soyleyecek bi soz bulamiyorum bu bir fenomen ! kelimelerke anlatmak gercekten zor bu fotografi karizma ve prestij kelimeleri az gelir ATA`ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 mükemmel...keşke onunla birlikte yaşayabilseydim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heaven Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 yorum yapamıyorum bile yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest KENTMEN Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Heaven iymisin... Ilk yardim falan cagralimmi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jenk Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 gerçektende en karizma o yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2006 varmı ATATÜRK gibisi..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.